I jeszcze jak się ma coś zaplanowane , i czas wolny to tak też często jest ![]()
Wtedy jak na złość… tak jak zawsze wyjdzie jakiś wyprysk na twarzy jak jest jakiś ważny dzień ![]()
A to już norma ![]()
No tak to jest z tą pogodą. Co wolne czy święto to pada co tydzień i praca to pięknie
Ale to już jest od paru lat właśnie taka niefajna zależność.
Ja trzymam kciuki żeby w poniedziałek była spoko pogoda bo dzieciaki mają wycieczkę
A ja mam nadzieję że w sobotę będzie ok bo mam wesele
Moja córka dzisiaj miała wycieczkę szkolną, prognozowali deszcz ale na szczęście się nie sprawdziło
była idealna pogoda ![]()
Haha a tak to prawda , wtedy kiedy chcesz najlepiej wyglądać wtedy w widocznym miejscu wychodzi ![]()
@Michaska ja juz dawno nie byłam na weselu ![]()
A mój syn dziś miał wycieczkę , i cieszę się że jednak pogoda mu się udała ![]()
Ja tak miałam ostatnio , że mało kiedy się maluję i chciałam się wymalować na urodziny to akurat miałam taką suchą skórę na czole , że nie dało się nic z tym zrobić , normalnie płatami schodziło . @Mama.urwisa @mamamalwi1 super że pogoda się udała ![]()
To masz tak jak ja. Zwlaszcza na czole sucha skora ze pudru nie da sie nalozyc ![]()
![]()
ale ja rzadko sie kremuje i chyba slatego mam sucha skore ![]()
Moja corka wczoraj mowi mama pojdziemy dp rosmana po szampon i kupila szampon za 38 zl i odzywke za 38 ![]()
ja tyle dla siebie nie wydalam na szampony:rofl:![]()
![]()
Moja pogoda w tel pokazuje na sobotę bardzo piękną pogodę
mam nadzieję że u ciebie będzie tak samo ![]()
@ewelkar899_wp.pl ja polecam ten krem , super jest tylko trzeba poczekać aż się wchłonie i dopiero wtedy nałożyć podkład, bo się może zważyć ![]()
daj se
oj tak jeśli chce się mieć piękne włosy to dobry szampon to podstawa
ja kupuję tylko z Isany bo mam wrażenie że każdy mi włosy obciąża i są tłuste po myciu a odżywka bez spłukiwania only bio ![]()
O super dziekuje zerkne sobie na niego ![]()
Ja też ostatnio rzadko się maluje a wcześniej codziennie. Ale to efekt ciąży i KP bo moja cera się zrobiła ładniejsza i mam mniej niedoskonałości. Nakładam kremu i tyle. Wcześniej stale coś wyłaziło i musiałam walczyć z różnymi syfkami i stosowałam tylko kremy apteczne i nie zmieniałam bo skóra źle na nowe reagowała.
W sobotę się będę musiała pomalować bo wesele, więc i kreski zrobię i rzęsy pomaluje no i muszę coś z psami zrobić
A mi cera i włosy w ciąży to jakiś dramat
żeby się lepiej poczuć to muszę chociaż rzęsy pomalować , a włosy jak mi wypadały przed tak w trakcie ciąży też wypadają , chociaż szybko rosną bo musiałam kawałek obciąć i za dwa msc urosły tyle samo
No to mi włosy na nogach spowolnimy ze wzrostem a z głowy mi wypadały w ciąży bardziej niż po. Natomiast właśnie ta cera się mega polepszyła i nadal jest fajna przy KP . Podejrzewam też że może to też wynikać z faktu że nie mam okresu i hormony jeszcze tak nie ruszyły
Ja mam nadzieję że mi nie wypadną po ciąży ![]()
No najgorzej na czole i jeszcze pod oczami
a u mnie to nie wiem czemu tak jest, smaruje kilka razy dziennie , jeszcze mój chłopak się śmieje że ja tyle smaruje a mam gorszą cerę od niego jak on się nie smaruje
@Karolinnna niestety ale tego się nie uniknie, będą pewnie wypadać
a ja się boję że będę łysa do końca ![]()
A jakieś maseczki nawilżające albo te z collagenem ? Też fajnie nawilżają
albo musicie iść do apteki i poprosić panie o kilka próbek różnych kremów nawilżających i sobie przetestować ![]()