Sesja ciążową u fotografa

I jeszcze jak się ma coś zaplanowane , i czas wolny to tak też często jest :rofl:

Wtedy jak na złość… tak jak zawsze wyjdzie jakiś wyprysk na twarzy jak jest jakiś ważny dzień :see_no_evil:

1 polubienie

A to już norma :rofl:

1 polubienie

No tak to jest z tą pogodą. Co wolne czy święto to pada co tydzień i praca to pięknie

Ale to już jest od paru lat właśnie taka niefajna zależność.
Ja trzymam kciuki żeby w poniedziałek była spoko pogoda bo dzieciaki mają wycieczkę

1 polubienie

A ja mam nadzieję że w sobotę będzie ok bo mam wesele

2 polubienia

Moja córka dzisiaj miała wycieczkę szkolną, prognozowali deszcz ale na szczęście się nie sprawdziło :yum: była idealna pogoda :sun_with_face:

1 polubienie

Haha a tak to prawda , wtedy kiedy chcesz najlepiej wyglądać wtedy w widocznym miejscu wychodzi :sweat_smile:
@Michaska ja juz dawno nie byłam na weselu :grinning:

A mój syn dziś miał wycieczkę , i cieszę się że jednak pogoda mu się udała :smiling_face:

1 polubienie

Ja tak miałam ostatnio , że mało kiedy się maluję i chciałam się wymalować na urodziny to akurat miałam taką suchą skórę na czole , że nie dało się nic z tym zrobić , normalnie płatami schodziło . @Mama.urwisa @mamamalwi1 super że pogoda się udała :smiling_face_with_three_hearts:

To masz tak jak ja. Zwlaszcza na czole sucha skora ze pudru nie da sie nalozyc :speak_no_evil::speak_no_evil::rofl: ale ja rzadko sie kremuje i chyba slatego mam sucha skore :wink:
Moja corka wczoraj mowi mama pojdziemy dp rosmana po szampon i kupila szampon za 38 zl i odzywke za 38 :see_no_evil::see_no_evil:ja tyle dla siebie nie wydalam na szampony​:rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Moja pogoda w tel pokazuje na sobotę bardzo piękną pogodę :two_hearts: mam nadzieję że u ciebie będzie tak samo :heart:

@ewelkar899_wp.pl ja polecam ten krem , super jest tylko trzeba poczekać aż się wchłonie i dopiero wtedy nałożyć podkład, bo się może zważyć :slight_smile:
daj se :heart: oj tak jeśli chce się mieć piękne włosy to dobry szampon to podstawa :face_holding_back_tears: ja kupuję tylko z Isany bo mam wrażenie że każdy mi włosy obciąża i są tłuste po myciu a odżywka bez spłukiwania only bio :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

O super dziekuje zerkne sobie na niego :wink:

Ja też ostatnio rzadko się maluje a wcześniej codziennie. Ale to efekt ciąży i KP bo moja cera się zrobiła ładniejsza i mam mniej niedoskonałości. Nakładam kremu i tyle. Wcześniej stale coś wyłaziło i musiałam walczyć z różnymi syfkami i stosowałam tylko kremy apteczne i nie zmieniałam bo skóra źle na nowe reagowała.

W sobotę się będę musiała pomalować bo wesele, więc i kreski zrobię i rzęsy pomaluje no i muszę coś z psami zrobić

1 polubienie

A mi cera i włosy w ciąży to jakiś dramat :sob: żeby się lepiej poczuć to muszę chociaż rzęsy pomalować , a włosy jak mi wypadały przed tak w trakcie ciąży też wypadają , chociaż szybko rosną bo musiałam kawałek obciąć i za dwa msc urosły tyle samo

No to mi włosy na nogach spowolnimy ze wzrostem a z głowy mi wypadały w ciąży bardziej niż po. Natomiast właśnie ta cera się mega polepszyła i nadal jest fajna przy KP . Podejrzewam też że może to też wynikać z faktu że nie mam okresu i hormony jeszcze tak nie ruszyły

1 polubienie

Ja mam nadzieję że mi nie wypadną po ciąży :face_with_peeking_eye:

No najgorzej na czole i jeszcze pod oczami :see_no_evil: a u mnie to nie wiem czemu tak jest, smaruje kilka razy dziennie , jeszcze mój chłopak się śmieje że ja tyle smaruje a mam gorszą cerę od niego jak on się nie smaruje :see_no_evil: @Karolinnna niestety ale tego się nie uniknie, będą pewnie wypadać :frowning: a ja się boję że będę łysa do końca :confused:

A jakieś maseczki nawilżające albo te z collagenem ? Też fajnie nawilżają :thinking: albo musicie iść do apteki i poprosić panie o kilka próbek różnych kremów nawilżających i sobie przetestować :face_holding_back_tears: