Hej, ja jestem umówiona na taką sesję bo jednak chciałabym mieć pamiątkę w formie zdjęć z etapu ciąży. Nie będę jednak inwestować dodatkowo w makijaż czy fryzurę. Chce żeby sesja wyszła naturalnie i nie chce generować niepotrzebnych dodatkowych kosztów ![]()
Ja również robiłam sobie sama fryzurę na sesję i makijaż i naprawdę sesja wyszła bombowo
pamiątka mega bez dodatkowych kosztów na makijaż , włosy podkręciłam na lokówce i było naturalnie ale efekt profesjonalny.
Sesji ciążowej nie udało mi się zrobić i bardzo żałuję.
Wykonaliśmy sesję noworodkową i rodzinną odrazu po i uwielbiam te zdjęcia. Czy warto? Zdecydowanie!
Fotograf też zawsze jak coś poprawi coś
Oczywiście, dostajemy od fotografa obrobione zdjęcia więc on też zadziała trochę z ich edycją ![]()
Dziewczyny zdecydowalam sie na sesje ciążową i nie żałuję. Piekna pamiątka
zrobilismy jeszcze sesje noworodkowa, ktora jest jeszcze piękniejsza, sama bym nie uchwycila tak pięknie detali malucha ![]()
W którym miesiącu robiłaś sesję ciążową?
Wiesz co Nie patrz na miesiąc tylko brzuch. Oficjalnie wiele fotografów sugeruje że nawet od 20 tygodnia ciąży do 32. Ja robiłam w 26 tygodniu ciąży i prawie nic nie było widać, a kolejną sesję robiłam w 35 i tutaj była dopiero ładna sesja. Więc wszystko zależy od samopoczucia mamy no i wielkości brzuszka
Z moim brzuchem spokojnie do 20 tc można by było, wiadomo że im później tym ten brzuszek większy i ładniejsze są zdjęcia ale też dolegliwości mogą być bardziej uciążliwe. Ja np 8 miesiącu praktycznie w ogóle nie mogłam chodzić bo dopadł mnie ból rwy kulszowej
Końcówka 7 miesiąca
Muszę się wybrać
to piękna pamiątka:heart: a jestem już na początku 8 to chyba największa pora
Oo to już jest czas , później będzie ci ciężko
Jak masz jeszcze siłę to może Ci się jeszcze uda ![]()
Póki co u nas deszczowo się zapowiada najbliższy czas , ale po tej suszy może i dobrze
U nas trochę popadało ale dalej jest susza, też by się przydało więcej deszczu . No i niby od czwartku ma padac
Szkoda że na ten długi weekend ma się zepsuć pogoda
Oby się to jednak nie sprawdziło ![]()
Ja zauważyłam taką zależność że w tygodniu pięknie a w weekend brzydko
Jeju też to zauważyłam wlansie
Ale to zawsze tak jest…