Sesja ciążową u fotografa

U nas od rana się zanosiło na ładną pogodę, ale zanim się zebraliśmy i wyszliśmy to zaczęło padać, zrobiło się brzydko i odpuściliśmy wyjście dziś :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: :sweat_smile: więc mam nadzieję, że chociaż jutro spacerek się powiedzie :stuck_out_tongue_winking_eye::grinning:

No dokładnie, ale zawsze można przełożyć tylko górzej jak np przekwitną nam drzewa , krzewy które rak naprawdę robią ogromną robotę

Ja akurat nie mogłabym mojej sesji przełożyć , wtedy tylko studio.

Gorzej jak twój fotograf ma wręcz zaplanowane wszystko także no przełożenie będzie na przykład za półtora miesiąca a wtedy już nie da rady

Też prawda bo wiadomo czasami i rozwiązanie może być nagle albo coś to różnie bywa , no ale powiem szczerze jeśli ktoś teraz robi w plenerze to tego roczna wiosna jakoś płata nam figle raz ciepło raz zimno, ddopiero slonecznie za chwilę pada …co chwilę ktoś mówi że chory, i dzieciaki strasznie chorują…

1 polubienie

No i w tym roku u nas np jest taka pogoda , że ciężko coś w plenerze zrobić

To prawda że tegoroczna pogoda jest dziwna ciekawe jakie będzie lato

Właśnie sobie dziś rano myślałam że w tym roku wyjątkowo brzydki maj jest

Raptem ile dni ciepłych było 3-4

Ale dziwne , myślałam że jak zima była taka to wiosna będzie cieplejsza. A tak zero słońca i tylko spać się chce . U nas za tydzień niby ma być ciepło

1 polubienie

U nas właśnie tak xamo ma być cieplej w następnym tygodniu , mam nadzieję że tak będzie bo ogólnie yo u mnie codziennie pada i tak ponuro , na chwilę wyjdzie słońce.

Ja tak samo , bardzo mi się delikatność i naturalność podoba

Miejmy nadzieję że pogoda jeszcze się poprawi , zaraz czerwiec więc już powinno być cieplej.

Oby bo takie wakacje to byłaby padaka

W pierwszej ciąży nie miałam sesji i bardzo żałuję :disappointed: w drugiej ciąży się zdecydowałam i stwierdzam że jest to przepiękna pamiątka na zawsze :heart: włosy i makijaż zrobiłam sama w domu, a uwierz mi fotograf jak obrabia zdjęcia to poprawi jak jest jakaś niedoskonałość :grin:

1 polubienie

Już prawie czerwiec a pogoda jak pod psem

No tylko trzeba w kurtkach chodzić bo zimno

No właśnie mega rozczarowująca jest w tym roku pogoda. Brakuje cię Pełka możliwości dziś pojechać zrobić sobie jakiś fajny piknik.

Mam nadzieję że już w okolicach 1 czerwca będzie fajnie bo tyle ciekawych rzeczy jest organizowane 30 mają - 1 czerwca. Ja sama mam chrapkę na dwa pikniki rodzinne :face_with_peeking_eye: ale wiadomo tutaj kluczem jest pogoda

Mam nadzieję że jak teraz będzie wiosna chłodniejsza
To jednak lato będzie piękne i cieple.

Też mam taką nadzieję zwłaszcza że jednak w połowie wakacji mamy plany