Sesja ciążową u fotografa

O jej no czasami widzę tak mocno na czarno dziewczyny wymalowane mnie to strasznie razi taki makijaż, ale młodość rządzi się swoimi prawami jak to mówią :smile:

1 polubienie

No dokładnie. Takie czasy, chodz czasem widzę mlode dziewczyny bardzo ładnie i delikatnie pomalowane

To prawda takie wychodzą często najlepsze

I do tego nawet usta robią na czarno :smiley:

Ja jestem team zdjęć naturalnych i jak najmniej zretuszowanych

1 polubienie

Miałam sesje zdjęciowe w obu ciążach. W pierwszej znalazłam dziewczynę która dopiero rozszerzała portfolio, więc miała całkiem dobrą cenę i dostałam wszystkie zdjęcia z sesji. Sesja w plenerze nad stawem, byłam bardzo zadowolona :slight_smile: później robiła sesję noworodkową u nas w domu i tu już byłam mniej zadowolona. Było u nas za mało światła, więc zdjęcia wyszły dość ciemne a do tego mały cały czas płakał. Ale mamy mimo wszystko kilka ładnych zdjęć z tej sesji.
W drugiej ciąży miałam sesję w studiu u innej osobie i zapłaciłam drugie tyle, ale też dostaliśmy wszystkie udane zdjęcia. Była to też sesja nie stricte ciążowa a też rodzinna i świąteczna. Chciałam jeszcze połączyć to ze zdjęciami na 2 latka, ale partner nie napompował mi przygotowanego balonu z helem :frowning:
Przy obu sesjach robiłam sobie sama makijaż. Włosów w sumie nie, bo już nie było czasu :sweat_smile: i może nie wyglądam na nich jakoś szałowo, ale też nie jest najgorzej :smiley:

1 polubienie

My mamy zarezerwowaną sesję rodzinną na czerwiec :camera_flash: ale muszę zdecydować czy studio czy plener i już dwa razy zmieniałam zdanie :see_no_evil: sama nie wiem co wolę… chcę te zdjęcia wywołać w dużym formacie u powiesić na ścianę :heart:

Ja akurat teraz będę miała sesję z okazji dnia mamy i nie mogę się doczekać

1 polubienie

Masakra to mi się strasznie nie podoba :roll_eyes: okropnie czarne usya wyglądają…

@Anetteso_gmail.com tez na pewno będą piękne zdjęcia :heart:

1 polubienie

Mam taką nadzieję, zwłaszcza, że motyw jeansowy

Plener jest piękny, jak dopisze pogoda to może warto się skusić :star_struck: aa rezerwowo poprosić o opcję pleneru gdyby kłopot był z pogodą :smiley:

1 polubienie

Ja też, uwielbiam takie

O tak ja jak sesja ciążowa to tylko plener :star_struck: zdjęcia są wtedy piękne i naturalne jeszcze jak jest jakaś mega miejscówka :star_struck:

1 polubienie

Najgorzej jak się umówisz na poker i będzie brzydka pogoda

Niestety pogoda to zawsze jest ruletka

U nas leje i leje a miałam iść na spacer z małym

U nas do 15 była super pogoda i przeszliśmy się do biedry a potem już pojechałyśmy po starszą przez załamanie pogody

1 polubienie

U mnie leje i burza :rofl:

Po południu wyszło słoneczko i przestało padać to poszłam na spacerek