O jej no czasami widzę tak mocno na czarno dziewczyny wymalowane mnie to strasznie razi taki makijaż, ale młodość rządzi się swoimi prawami jak to mówią ![]()
No dokładnie. Takie czasy, chodz czasem widzę mlode dziewczyny bardzo ładnie i delikatnie pomalowane
To prawda takie wychodzą często najlepsze
I do tego nawet usta robią na czarno ![]()
Ja jestem team zdjęć naturalnych i jak najmniej zretuszowanych
Miałam sesje zdjęciowe w obu ciążach. W pierwszej znalazłam dziewczynę która dopiero rozszerzała portfolio, więc miała całkiem dobrą cenę i dostałam wszystkie zdjęcia z sesji. Sesja w plenerze nad stawem, byłam bardzo zadowolona
później robiła sesję noworodkową u nas w domu i tu już byłam mniej zadowolona. Było u nas za mało światła, więc zdjęcia wyszły dość ciemne a do tego mały cały czas płakał. Ale mamy mimo wszystko kilka ładnych zdjęć z tej sesji.
W drugiej ciąży miałam sesję w studiu u innej osobie i zapłaciłam drugie tyle, ale też dostaliśmy wszystkie udane zdjęcia. Była to też sesja nie stricte ciążowa a też rodzinna i świąteczna. Chciałam jeszcze połączyć to ze zdjęciami na 2 latka, ale partner nie napompował mi przygotowanego balonu z helem ![]()
Przy obu sesjach robiłam sobie sama makijaż. Włosów w sumie nie, bo już nie było czasu
i może nie wyglądam na nich jakoś szałowo, ale też nie jest najgorzej ![]()
My mamy zarezerwowaną sesję rodzinną na czerwiec
ale muszę zdecydować czy studio czy plener i już dwa razy zmieniałam zdanie
sama nie wiem co wolę… chcę te zdjęcia wywołać w dużym formacie u powiesić na ścianę ![]()
Ja akurat teraz będę miała sesję z okazji dnia mamy i nie mogę się doczekać
Masakra to mi się strasznie nie podoba
okropnie czarne usya wyglądają…
@Anetteso_gmail.com tez na pewno będą piękne zdjęcia ![]()
Mam taką nadzieję, zwłaszcza, że motyw jeansowy
Plener jest piękny, jak dopisze pogoda to może warto się skusić
aa rezerwowo poprosić o opcję pleneru gdyby kłopot był z pogodą ![]()
Ja też, uwielbiam takie
O tak ja jak sesja ciążowa to tylko plener
zdjęcia są wtedy piękne i naturalne jeszcze jak jest jakaś mega miejscówka ![]()
Najgorzej jak się umówisz na poker i będzie brzydka pogoda
Niestety pogoda to zawsze jest ruletka
U nas leje i leje a miałam iść na spacer z małym
U nas do 15 była super pogoda i przeszliśmy się do biedry a potem już pojechałyśmy po starszą przez załamanie pogody
U mnie leje i burza ![]()
Po południu wyszło słoneczko i przestało padać to poszłam na spacerek