Dzięki dziewczyny:smiling_face_with_three_hearts: ja ubranka zamówiłam na vintedzie oba komplety były nowiutkie
i nie dużo za nie dałam ![]()
@Mama03 ja tak samo, bo bez sensu kupować nowe na jeden raz ![]()
Ja córce też mało kupuje nowych , na vinted te małe ciuszki są jak nowe , tak szybko dzieci rosną na początku że nawet wszystkiego nie zdarzyłam ubrać ![]()
To prawda niektóre założyłam raz albo dwa i mały już wyrósł…Także nie ma co przepłacać, u mnie też sporo dostałam ubranek , sporo bodziaków zostało nowych z metką , bo nie było sensu ich ubierać bo shnek dostał od rodzinki po kilka kompletów takich samych , ale pomyślałam że dam komuś w prezencie ![]()
W większości przypadków vinted jest boski. Czasami jak już wcześniej mówiliśmy nie opłaca się nawet kupować na Vinted bo ochrona kupujących plus wysyłka potrafi się kosztować więcej niż jak pójdziesz sobie do Pepco. Więc rzeczy które są później z Pepco i sinsaya naprawdę bardzo trudno sprzedać i się nie dziwię. Co innego jak kupujesz droższe marki a z drugiej strony szczerze przy takim maluchu to trochę bez sensu bo nawet dobrze nie nałoży, A już musisz się tego pozbywać.
Ja teraz będę szukała przez vinted trochę bodziaków tylko będę szukała właśnie pakę jakoś bo przy rozszerzaniu diety to wiadomo
Ja szukam teraz bodziakow i poddałam się po 15 minutach, chyba mam jakiś zły dzień na szukanie
szukam 68 i jak filtruje 62-68 i 68-74 to pokazują mi się głównie 62 albo 74 ![]()
Ja do rozszerzenia diety kupuję za grosze w Sinsay. Są tanie i nowe. Potem jak się nie dobiorą lub mały wyrośnie to wyrzucę i tyle. Mnie ta cała zabawa w kupowanie, wysyłki itd na Vinted nie przekonuje
Ja bardzo lubię polskie marki , i kupowane na vinted dobrej jakość jeszcze jako tako da się szybciej sprzedać na vinted . Ja bym dużo więcej sprzedała gdybym tylko potrafiła robić ładne zdjęcia , i znalazła czas na to . Jak ja nie lubię tego robić ![]()
To jak ja szukam kombinezonu teraz takiego przejściowego i właśnie potrzebuję rozmiar 74. To mam to samo albo widzę 68 albo 80. A 74 brak. Zwłaszcza, że na początku bardzo mi się sprawdziły właśnie te cienkie kombinezony z Zyzio&Zuzia i chciałam właśnie taki
@Mama.urwisa też nie mam czasu na ładniejsze zdjęcia. I tak właśnie kupiłam do auta kombinezon z rośnij pięknie, ale definitywnie potrzebuję mieć dwóch bo panna nadal mi ulewa
Nooo ja mam właśnie ten sam problem do 68 nie było problemu a na 74 nic nie mogę znaleźć , dziś cały spacer szukałam coś ciekawego na vinted i nic nie znalazłam ![]()
![]()
Ale piękne zdjęcia ![]()
śliczne ubranka @Mama.urwisa dokładnie te małe to też nie niszczą się tak i krótko noszone to nie ma co kupować nowych jak można używane w super stanie kupić ![]()
Moj teraz nosi na 74 ale body mu zakładam większe na 80 żeby go nie cisnęły przy pampersi
Ostatnio bo zimno było to mała była w cieplejszych piżamkach pajacykach i chciałam nałożyć jakieś typowe bawełniane wszystkie co ma to za małe
Najbardziej to widać po pajacykach ze stopkami bo te bez to można jeszcze ubrać jak nie cisną na pampersie. Ja ostatnio po domu ubieram mu spodenki i kaftanik i bose stopy bo tak mu najwygodniej jest
U mnie to samo, wolę śpiochy i spodenki bez stopek bo najwygodniej synkowi. W dzień często też jest bez skarpetek. Babcia za każdym razem przeżywa jak wysyłam zdjęcia synka bez skarpetek ![]()
To u mnie mąż biega i poprawia skarpetki
U mnie też biega i poprawia … co ciekawe sam nie lubi o mi ciągle mów żebym nie nosił a synkowi stale zakłada i poprawia ![]()
A mój znowu lubi w skarpetach i ciągle mówi że mamy mieć też założone ![]()
Ja w skarpetkach lubię ale tylko w zimie jak mi zimno ![]()
Ja płaciłam ostatnio 1400 za sesję noworodko-ciążową. Malowałam i czesałam się sama ![]()