Nie
ale super , że dodała a może to wyjątkowo ![]()
Mnie uratowała karuzela z chicco first dream
(3,5 miesięca dzidzia)
tak było tylko zasypianie na mamie a teraz potrafi sama , delikatna muzyka, powolutku się kręci no i rzuca delikatne światełko na ścianę
jesteśmy zadowoleni
kurde też się nad nią zastanawiałam
kurde teraz żałuję się jej nie wzięłam tylko inną
chciałam różowa ![]()
masakra ze mną ![]()
jest dużo kołysanek, dźwięki różne, 3 tryby. no my z mała ja uwielbiamy. sama przy niej robię się senna ![]()
moja ma już 6,5 miesiąca to się nie opłaca na tydzień
,
moja już broi, do mnie teraz jedzie nowa pozytywka z aliexpress, no aktualna je na gumkę recepturę powieszona ![]()
akurat moja w łóżeczku ma plac zabaw i spi ze mną w łóżku
U nas karuzela się sprawdza jako coś ciekawego czy “wyciszenie” przed spaniem ale przy niej dziecko by nie zasnęło. Chodź ostatnio zauważyłam że coraz mniej z niej korzystamy. Maluszek sam coraz częściej woli zasypiać sam w łóżeczku ![]()
Ja kupiłam fajną kontrastową karuzelę z delikatnymi melodiami i na pierwszą drzemkę zawsze córka się unurza przy niej , potem ja odwieszamy i bawi się tymi zabawkami z karuzeli ![]()
A jaką masz ?
Ja mam te , jestem zadowolona też z tego właśnie względu że ja zdejmuje i mała jest zaciekawiona tymi zabawkami wiszącymi one są na mocny magnez można odczepić i pobawić się , jedną Szeleści , jedną piszczy , a jedną ma dzwoneczek w środku , plus też ma bardzo duże lusterko co bardzo zaciekawia malucha
Ooo cena też jest spoko
i fajnie że jest czarno biała
a ma jakąś muzyczkę ?
Tak ma melodyjki . My częściej się nią bawimy nie jako karuzela , mała lubi rączkami za nie chwytać a karuzeli jeszcze nie sięga
A ile Twoja juz ma? Bo tyle osób tutaj jest , że zapomniałam ![]()
Wygląda fajowo
wlasnie super w tej karuzeli jest to, ze mozna ją przerobić później na pozytywkę i postawić na szafkę.
ale faktycznie dawać teraz prawie 200 zł się nie oplaca
Często ludzie oddają karuzele na łóżeczko za darmo na grupach na fb i to na prawdę w fajnym stanie. Warto polowac
Ogólnie to te karuzele też nie są jakieś mega drogie na Vinted po 20 zł idzie ustrzelić ![]()
Moja mała ? Ma za tydzień już 4 miesiące
a dopiero co się urodziła, ![]()
![]()
![]()
![]()
Ale ten czas leci , a przy dzieciach jeszcze szybciej ![]()
Mam to samo. Wczoraj synek skończył 10 miesięcy a ja jeszcze pamiętam jak z brzuchem do szpitala zasuwałam niedawno
Dokładnie , za szybko zdecydowanie . Już dziś wspominałam do męża właśnie przecież dopiero co weekend był , a jutro już środa ![]()
![]()