Sen dzieci

Ja na bierząco córce piosenki wymyślam i melodię podkładam gdyby ktoś to słyszał :laughing::rofl:

U mnie też trzeszczą i na palcach chodzę jak uśpię :star_struck::see_no_evil: ale jakoś nie chciałam przyzwyczajać małego do szumisia bo na dłuższą metę to nie zdrowe chyba że włączasz cicho i tylko na same zaśnięcie.

1 polubienie

Najważniejsze , że córce się podoba :smiley: kurcze na insta obserwuję taką dziewczynę co fajnie piosenki układa z pokazywaniem ale nie mogę teraz wpaść w jej nazwę

2 polubienia

Ooo lubię takie strony obserwować :wink: jak byś na nią wpadła to bym cię prosiła o link :wink: bo już moja wena twórcza w piosenkach się kończy :rofl::rofl:

Mamamuzykokog
https://www.instagram.com/mamamuzykolog?igsh=MWo5Yjg1NW1ycnV6cQ== Ja lubię ją oglądać :smiley:

1 polubienie

Ooo rzeczywiście , wary polecenia profil :smiling_face: dziękuję na pewno się przyda :slightly_smiling_face:

1 polubienie

No i fajnie , że tyle pokazuje i co chwilę coś nowego jest :smiley:

1 polubienie

Aż z ciekawości sama zaobserwowałam żeby zobaczyć co tam ciekawego mogę znaleźć dla mojego maluszka

1 polubienie

Synek ma 3,5 miesiąca i zasypia sam od pierwszych dni. Jak widzę że jest śpiący to kładę go do łóżeczka i sam zasypia. Jak jest bardzo zmęczony to muszę stać obok i włożyć mu smoczek do buzi jak wypluję i się denerwuje ale z reguły sam zasypia. Musze być tylko obok jak za późno go kładę i się denerwuje ze zmęczenia . Wieczorem kładę go do łóżeczka po naszym wieczornym rytuale i synek juz wie ze pora spania :slight_smile: w łóżeczku w sypialni zawsze go kładę na sen nocny, nigdy się nie bawi w łóżeczku itp więc kojarzy to miejsce tylko ze spaniem :slight_smile: a w dzień kładę go do łóżeczka turystycznego na parterze i czasami jeszcze się wygłupiamy jak jest w łóżeczku turystycznym

1 polubienie

Dość sporo obserwujących ma, więc musi też coś wstawiać codziennie :slight_smile:

2 polubienia

@magdallenka08971 szkoda , że w opisie nie ma tekstu tych piosenek :slightly_smiling_face:
@Sylwiaa my też z córką tak właśnie mamy że przychodzi godzina 20 i ona już wie że noc jest i robimy swoje wieczorne rytuały przed i ładnie mi śpi . Ze synem tak łatwo nie było mimo rytuałów , potrafił zasypiać nawet o północy budził się co chwilę były dni że w środku nocy się budził już wyspany , nie zapeszając teraz jest jak narazie super a córka ma dopiero 3 miesiące

No właśnie, teraz wszystko super bo bobasy małe i szybko robi się ciemno. Ciekawe czy latem o 21 ogarną że jest noc i trzeba spać mimo że jest jasno

1 polubienie

Moj synek się urodził w kwietniu i praktycznie całe wakacje o aż do października chodził spać bardzo wcześnie bo już ok 19 pomimo że jeszcze było jasno. Po prostu zasuwałam rolety. Potem po zmianie czasu się przestawił że jeszcze przez chwilę chodzi spać jeszcze wcześniej :crazy_face: A od grudnia już kładzie się spać około 20-21 :upside_down_face: Ciekawa jestem jak zareaguje na zmianę czasu w marcu :grin:

2 polubienia

Noo właśnie tego się najbardziej obawiam , że sobie przestawi i pozno za śnie i wcześnie będzie się budzić

No właśnie , to byłoby o wiele szybciej się nauczyć :smiley:

1 polubienie

Właśnie , tak muszę się jej najpierw sama nauczyć zanim zacznę śpiewać :rofl: tak bym czytała , ale na prawdę super strona bardzo pozytywna kobietka :face_holding_back_tears:

Właśnie zaczęła dodawać teksty piosenek ! :star_struck::star_struck:

4 polubienia

Noo proszę super :heart_eyes_cat: pisałaś coś do niej o tym ? Mega :face_holding_back_tears: zaraz jutro ruszam z śpiewaniem dla córki :face_holding_back_tears: nie będę musiała już wymyślać własnych tekstów :crazy_face::crazy_face::crazy_face:

1 polubienie

U mnie tak samo bylo :slight_smile: urodzil sie w maju chodzil spac ok 19 a teraz ro 21 :see_no_evil:

1 polubienie

No popatrz, identycznie :slightly_smiling_face:

1 polubienie