U nas to samo, mąż się denerwował jak musiał przez głowę ubierać więc większość mamy kopertowych, w sumie ja też je bardzo lubię, teraz jak mały ma już 4 msc to mamy i takie i takie, ale już z kopertowych powoli schodzimy bo jak je pierzemy to zawsze musimy je zapinać bo inaczej stukają bo całej pralce ![]()
Te kopertowe są wkurzające później jak mały się wierci i musisz go przewinąć. Na początku są spoko bo nie trzeba przez główkę
No właśnie ja ostatnio nie zapięłam i się zastanawiałam co tak wali po całej pralce
.
@Michaska u nas jeszcze się aż tak nie wierci ale pewnie przyjdzie z czasem.
No twój to jeszcze maleństwo …. Zaczniesz to odczuwać jak mały będzie już po 6 miesiącu ![]()
Właśnie już przy samym wycinaniu metek jak je później miałam zapinać to się zastanawiam czy na dziecku to będzie wygodne
Jednak wkładane przez głowę chyba bardziej mnie stresują. Wyjdzie po czasie w sumie do których się przekonam bardziej ![]()
Też jestem ciekawa które ubranka będą mi się wygodniej ubierało ![]()
Na początku się całkiem nieźle przydają
No ja usuwam metki z ubranek bo sama nie lubię i nie chce by dziecko drażniły
Ja usuwam tylko te drażniące , bo jak wszystkie usune to później sie nie połapię jaki to rozmiar i też problem będzie jeśli będę chciała je sprzedać ![]()
Duzo zalezy od bobasa
przy corce denerwowaly mnie te napy, ale ona tez mogla byc przebierana co 15min i nie protestowala.
Synek krzyczy jak cokolwiek ma przeciagane przez glowe. Wiec wszystko co jest rozpinane, albo wlasnie body kopertowe to moj must have w jego wyprawce ![]()
Aha no to faktycznie zależy od dziecka. Moja przy przebieraniu póki co jest spokojna i można jej wszystko co możliwe zakładać . Zobaczymy jak to będzie później.
Ja usuwam wszystkie, ponieważ sama nie lubię jak metki mam w ubraniach ![]()
Większość rzeczy kupiłam w H&M i one mają nadrukowane rozmiary, także myślę że się nie zgubię w rozmiarach. Poza tym czasem przykładam rozmiar 50 do 56 i ten 50 wydaje się większy ![]()
No pewnie , metki sa różne , i tak fakt niektóre 50 są większe niż 56
;/ ubranka dziecięce są skomplikowane
Gdybym od nowa kompletowała wyprawkę to obkupiłabym się w całości w hm
ubranka fajne jakościowo i cena też przyzwoita
Ja też wszystkie matki usuwam. I wkurza mniemam czasem są zszyte z szwem i muszę szyć żeby dziury nie było ![]()
![]()
Ja właśnie głównie skupiłam się na H&M, wczoraj byłam jeszcze na wyprzedażach to dokupiłam parę rzeczy, ceny od 8 zł za sztukę do 30 za 3pak albo jakieś komplety ![]()
Teraz mam czas to sobie powolutku odpruwałam te metki z ubranek, ale jak urodzę to nie będę miała czasu tak się na tym skupiać ![]()
To prawda i jeszcze jak trafi się na wyprzedaż to już w ogóle cena jest super za taką jakość.
Gdzies ktos mi mowil, ze nie powinno sie wszystkich metek usuwac malym dzieciom bo je w ten sposob “uwrazliwiamy”. Ze pod kątem integracji sensorycznej wlasnie dobrze ze czasem to dziecko cos tam gniecie i przeszkadza.
Nie mowie o tych takich super ostrych albo kilometrowych. Tylko takich bawelnianych
Koniecznie daj nam znać ![]()