H&m ma rzeczywiście dość fajną jakość, u nas też sporo ubranek z tej firmy się sprawdziło 
@jagoda.paradziej_gm dokładnie to samo gdzieś kiedyś przeczytałam!
Że te metki właśnie dają takie sensoryczne doznania maluszkowi że nie powinno się wszystkich usuwać, żeby miał też troszkę styczności z tym 
1 polubienie
No czasem zapomnę i nie usuwam i dzieci mam tą metkę…. Mnie drażnią i wychodziła z założenia że jego też 
1 polubienie
O tym nie słyszałam i w sumie nawet nie pomyślałam, że mogę tak uwrażliwić dziecko. No cóż, przy kolejnych ciuszkach się powstrzymam i zobaczymy 
1 polubienie
Sama tez bym na to nie wpadla 
O to tego nie wiedziałam o metkach . Ja akurat nie usuwałam i nie usuwam żadnych metek. I też sobie nigdy nie usuwałam nigdy.
Ja zazwyczaj też zostawiam i sobie i dziecku, no chyba że jest jakaś taka szczególnie uciążliwa 
No jakby była jakaś mega wkurzająca to bym wycięła ale chyba z raz mi się zdążyło tylko.
1 polubienie
Ja też bym szła w hm bo super jakość w stosunku do ceny zwłaszcza na wyprzy
ja kocham od nich piżamki 
1 polubienie
Ja nie usuwam z lenistwa, plus niektore tez sprzedaje na Vinted i mialabym problem z tym jaki to rozmiar. Ale wlasnie ktos mi wspominal o tym uwrazliwieniu, wiec idealnie pasuje do mojego lenistwa- mam wymowke 
Moja mama tez wycina wszystkie metki, zawsze wszystko ja swedzi 
1 polubienie
Dokładnie ja uwielbiam jak mój mąż zaczyna gadać że jak on zrobił porządek a teraz jest burdel w ubraniach dziecka bo nie po kolei rozmiary ja mówię Nie patrz pod rozmiary tylko patrz jeden ciuch do drugiego porównuj
1 polubienie