Rozmiary ubranek dla noworodka

H&m ma rzeczywiście dość fajną jakość, u nas też sporo ubranek z tej firmy się sprawdziło :smiley:

@jagoda.paradziej_gm dokładnie to samo gdzieś kiedyś przeczytałam! :smiley: Że te metki właśnie dają takie sensoryczne doznania maluszkowi że nie powinno się wszystkich usuwać, żeby miał też troszkę styczności z tym :blush:

1 polubienie

No czasem zapomnę i nie usuwam i dzieci mam tą metkę…. Mnie drażnią i wychodziła z założenia że jego też :rofl:

1 polubienie

O tym nie słyszałam i w sumie nawet nie pomyślałam, że mogę tak uwrażliwić dziecko. No cóż, przy kolejnych ciuszkach się powstrzymam i zobaczymy :smiling_face:

1 polubienie

Sama tez bym na to nie wpadla :slight_smile:

O to tego nie wiedziałam o metkach . Ja akurat nie usuwałam i nie usuwam żadnych metek. I też sobie nigdy nie usuwałam nigdy.

Ja zazwyczaj też zostawiam i sobie i dziecku, no chyba że jest jakaś taka szczególnie uciążliwa :wink:

No jakby była jakaś mega wkurzająca to bym wycięła ale chyba z raz mi się zdążyło tylko.

1 polubienie

Ja też bym szła w hm bo super jakość w stosunku do ceny zwłaszcza na wyprzy :smiley: ja kocham od nich piżamki :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja nie usuwam z lenistwa, plus niektore tez sprzedaje na Vinted i mialabym problem z tym jaki to rozmiar. Ale wlasnie ktos mi wspominal o tym uwrazliwieniu, wiec idealnie pasuje do mojego lenistwa- mam wymowke :joy:
Moja mama tez wycina wszystkie metki, zawsze wszystko ja swedzi :face_with_spiral_eyes:

1 polubienie

Dokładnie ja uwielbiam jak mój mąż zaczyna gadać że jak on zrobił porządek a teraz jest burdel w ubraniach dziecka bo nie po kolei rozmiary ja mówię Nie patrz pod rozmiary tylko patrz jeden ciuch do drugiego porównuj

1 polubienie