Rodzina wielodzietna

Trzeba być dobrej myśli i wierzyć , że się uda . I spokojna głowa to też robi swoje . Trzymam kciuki :smiling_face_with_three_hearts:

Trzymam kciuki :blush:

Dziękuję bardzo dziewczyny ! :slight_smile: co ma być to będzie

Trzymamy kciuki 🩷

Bardzo bardzo dziękuję ! Jeszcze tydzień i sprawdzamy :slight_smile:

1 polubienie

Daj koniecznie znać :smiling_face:

1 polubienie

Czekamy z niecierpliwością :smiling_face_with_three_hearts:

To daj znać :heart:

Hejka! Zastanawiam się jak najlepiej ulokować państwowe wsparcie na dzieci. Macie jakieś konkretne konto, obligacje czy inny plan na zabezpieczenie ich startu w dorosłe życie? Chętnie zainspiruję się Waszymi metodami na oszczędzanie.

Pisaliśmy o inwestycjach w jakimś innym poście, musiałabyś poszukać w lupce
Na pewno padały wtedy odpowiedzi za kontem oszczędnościowym, złotem

Niestety może przyszły miesiąc przyniesie dwie kreseczki :frowning: . Już jestem trochę podłamana

1 polubienie

Wszystko będzie dobrze ! Najgorzej się stresować, wiadomo tu potrzeba czasu i pozytywnego nastawienia 🩷🩷 takie parcie to też psuje ten czas starań z mężem :frowning: więc na to uważaj wiem jak było u nas :sweat_smile:

A ile teraz masz dzieciaczków ?

2 i czekam na upragnione 3 :frowning:

1 polubienie

Aaaaaa no to trzymam kciuki …. Ale niezależnie jak będzie to super że macie już dwójeczkę :upside_down_face:

Niby tak ale to 3 dopełniło by naszą rodzinkę :slight_smile:

No jasne ! Jak twoim marzeniem jest mieć większą rodzinę to trzeba działać :face_holding_back_tears: trzymam kciuki

To nick taki nieoczywisty :grin: chyba, ze liczone z mezem? :joy::joy:
W kazdym razie mocno trzymam kciuki!! :hugs:

No nie rzeczywisty ale pragnę tej 3 poprostu , a nick to jak nick tak przyszedł do głowy poprostu

Napewno sie uda, nie trać nadziei! Wiem jak to zniecheca, jak znowu sie nie udaje, ale trzeba byc dobrej mysli! :crossed_fingers: :blush: