Rodzina wielodzietna

Ja z moim bratem jesteśmy też rok po roku i właśnie my razem się zawsze bawiliśmy . I wiem że jak syn podrośnie to będą się razem bawić, będą mieć różne pomysły :slightly_smiling_face::blush: na początku tylko jest ciężko kiedy trzeba i jedno nakarmić i drugie gdzie jedno leżące a drugie chodzące.

Ja z moimi braćmi też rok po roku :slight_smile:

U mnie są jeszcze 2 siostry, jedna starsza o 3 lata a druga młodsza też o 3 lata. Jestem dziecko knapka :joy:

1 polubienie

@nadzia887 Dokladnie ! :heart: na każdym etapie jest inaczej, trzeba korzystać i cieszyć się chwilą bo dzieciaczki tak szybko rosną :flushed:

Ja również mam 4 dzieci :smiling_face: nie zdarzyło mi się ( w naszym kierunku)jeszcze spotkać z komentarzami typu , patologia, jesteśmy szczęśliwi że mamy czwórkę. Ale faktycznie zdarzają się sytuacje że ktoś komentuje, kiedyś mieli po 9-cioro i to było ok :person_shrugging: więc wydaje mi się że jeśli ktoś chce i ma warunki to może mieć nawet i 10- cioro​:heart:

Super ! Duże rodziny są fajne :slight_smile: . Zazdroszczę :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Zawsze jest weselej w domu jak jest się więcej :smiling_face_with_three_hearts:

Zanim nie zaszłam w ciążę też chciałam mieć duża rodzinę. 5 dzieci konkretnie. Życie mnie trochę zweryfikowało i narazie mam jedną córkę i nie czuję potrzeby więcej.
Nie mniej jednak podziwiam strasznie i szanuję. Duże rodziny to nie zawsze patologia.

1 polubienie

Ja chciałam mieć dwójkę, parkę. Mam na narazie jednego syna i zobaczymy co dalej

1 polubienie

Ojej ja zawsze marzylam o dwojce i mam :wink:
5 dzieci to nie na moje nerwy :see_no_evil::rofl::rofl:

O kurczę, piątka to już niezła gromadka

Z 5-tka to nawet ciężko gdzieś pojechać autem :see_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

Sa vany lub mini busy :upside_down_face: a tak poważnie to są alsamocjody dla 7 osób (z przodu dwie, w środku 3 i na końcu 2)

Tylko niestety te dodatkowe miejsca są kosztem bagażnika. Podziwiam rodziny które są w stanie się zapakować na wyjazd takim samochodem :slight_smile:

No tak, bagażnik jest niezbyt duży ale można na dach kupić “trumnę”

Właśnie to by się sprawdziło

Coraz więcej tego widać na samochodach

To jest fajna sprawa,pytanie czy to jest pojemne. Ja tego nigdy nie używałam

Taaak jest mega pojemne, rodzice mieli ale sprzedali bo mają duży bagażnik

Kurczę no dałaś do myślenia bo super rozwiązanie