Pytanie o tabletki antykoncepcyjne

Dokładnie tak to działa. 

Mi też bez badań przepisał tabletki antykoncepcyjne. Oczywiście ich nie używam nie mam nawet takiej potrzeby także klika opakować po prostu leży sibie w szafce 

Ja nigdy nie używałam tabletek antykoncepcyjnych. 

ja brałam przez jakiś czas aby uregulować cykle 

Hmm myslalam ze tylko u mnie leki zalegają;)

MałaZołza chyba próby wątrobowe najlepiej zrobić tzn ja wiem ,że co jakiś czas trzeba sprawdzać czy nie obciążają wątroby ,a czy robią to nie wiem 

u mnie zalegaja koncowki zawzsze :D jakas 1 tabletka dwie ;d

Ja wzięłam receptę ale nie wykupiłam i nie wiem dalej czy chcę brać.

Malazolza ja ciągle mam dylemat czy po nie iść czy nie.. kiedyś wykupiłam,ale w.koncu też nie brałam 

zaraz Ci sie przeterminuje recepta i po temacie :p

Anabanana ale chociaż nie będzie dylematu czy brać czy nie:D

Anabanana no racja, bo 30 dni ważna :D 

Maziulek po 1 ciąży tak wykupiłam w ostatnich dniach ważności recepty a potem i tak brałam jakiś czas i zostawiłam, karmiłam też wtedy.

Anabana 1 tabletka czy dwie to nic ja mam i takie gdzie są pelne pudełka;/ bedac w ciazy wykupiłam np dopegyt i mam 3 opakowania jednego koszt 50zl  a teraz jest mi zbędny.

Aniska najgorzej właśnie jak zostają te leki i nie ma co z nimi zrobic;/ Mi tak został euthyrox na szczęście po parę sztuk w listku;p

moze sprobujcie odsprzeac je ?

Idziemka oj to mi sporo eutyroxu zostało bo różne miałam dawki, insuliny też od groma 

Maziulek ja miałam dwie te dawki, i tu mi trochę w listku zostało i tu , w styczniu mam kontrolę i zobaczę, może się jeszcze przyda, chociaż wolałabym nie ....

Idziemka może nie będzie źle ja jestem pół roku po porodzie i narazie wyniki okej, w lutym mam kolejne robić 

ej a kiedy idziecie na 1sza morfo po porodzie ? pol roku ?

Anabanana ja w sumie byłam tylko na tsh ft3 i ft4 ogólnej morfologii sobie nie robiłam?

Anabanana tylko z odsprzedaniem leków chyba trochę licho? Bo ogólnie jest to zabronione i pewnie z takiego olx czy innych będą usuwać. Jedynie opcja osobiście. U nas nawet na lokalnej wyniankowej zabronili.

Ja robiłam jakoś 3 miesiące po porodzie badania, wlasnie tarczycowe plus mocz i krew i glukozę na czczo. Zawsze jak idę robić jakiekolwiek to sobie morfologię dobieram.