Pucio - od czego zacząć?

Pucio w mieście jeszcze nie mamy. Ewabrz fajna jest w środku ? Ilość tekstu mogłabyś porównać z którą częścią?

Mazia jak znajdę chwilę to zrobię jakieś zdjęcia :)

Z dużych mam "Pucio uczy się mówić" i "Pucio mówi pierwsze słowa" no to w porównaniu do tych jest dużo więcej tekstu do czytania, nie ma żadnych wyrazów dźwiękonaśladowczych a na dole strony są częściej pytania "co tu się wydarzyło", "ptak na drzewie jest wysoko - nisko"

Anita Franklin też wciąż na czasie :) 

Kubuś Puchatek tez jest fajny ale to już dla starszych dzieci raczej ☺

Kubisia Puchatka mielismy jeszcze takiego starrgo ala magazyny czyli poznanie ksztaltow kolorow takie podstawy;) jakies stare wydania ;)

Ewabrz a dobra czyli pewnie porównywanie będzie z pucium na wakacjach lub zimowy. W sumie też na wakacjach i co czeka na bobo jest sporo tekstu. Ja wolę też co mają więcej bo mogę długo czytać ,a tak to szybko trzeba zmieniać bajkę �

Ja mam jeszcze bardzo stare książki ze swojego dzieciństwa musze odebrać z przedszkola właśnie do domu ☺ kartki niektóre popisane przeze mnie 😂

Nati takie sa najlepsze;) córka dostała ostatnio od teściowej baśnie po mężu uważam ze za póżno;/ bo w szkole juz przerabiali a ten temat interesował ją ze 2-3 lata temu ;) ale tak to jest jak sie trzyma i nikomu nie da;D 

Córka od mojego taty dostała ksiażke z 85roku stare dobranocki czy coś miała wówczas 2 latka i powiem szczerze ze to jedna z jej ulubionych ;) stare bajki z przestrogą a ja rozbawiały wręcz do lez;) 

jak zobaczycie kiedyś jakąś promocję do dajcie znać 

Brata czasem są w smyk promocje 3za2 chyba nawet nie dawno była. Nati oj my mamy stare książki po nas i nasza córka bardzo je lubi

chyba juz nie ma tej promocji 

Muszę Wam polecić bo dostaliśmy ostatnio w prezencie "Pucio pierwsze zabawy". Bardzo fajne, kartoniki z obrazkami i kartoniki z odgłosami. Do tego instrukcja z kilkoma proponowanymi zabawami. 

Beata nie ma ale często są takie promocje w empik również to jest czasem. Trzeba poczekać aż sie trafi 

Czekam czekam :) 

Beata teraz w smyk jest promocja 3 książki w cenie 2 to możesz taniej kupić pucia 😊

Na pucia na olx był szal. Ludzie kupowali bo przesyłki za 1zł. 

Aneczka zgadza się sama szukałam tej najnowszej części,ale już ceny by tak jak w sklepie pewnie szybko poszło

Mazia specjalnie popodwyższali właśnie bo uznali że jak ktoś szuka to i tak kupi 

Aneczka a pewnie tak było bo ceny były dosyć wysokie. W empiku wychodziło taniej kupić

Dokładnie polecam w empiku są fajne ceny jak jest ta promocja 2 plus 1 to się opłaca