Oj prawda nad MORZEM to i my z torba ksiazek wróciliśmy zamiast muszelki to ksiazki przywiezlismy;)
Beata ja najczęściej na OLX szukam. Zależy jaką część ale można kupić za ok 20 zl
Muszę się wziąć za poszukiwania powoli :)
Becia a czego dokładnie szukasz?
Beata tu masz Pucia jak chcesz ☺https://www.taniaksiazka.pl/pakiet-pucio-pucio-mowi-dzien-dobry-pucio-mowi-dobranoc-zabawy-gestem-i-dzwiekiem-co-robi-pucio-marta-galewska-kustra-p-1385686.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=shopping&gclid=Cj0KCQiAv6yCBhCLARIsABqJTjZKV4u0WBM7JENNrFuMeLipaznx84i3nVPES9bJEgSVzhBGhHTvijwaAqiDEALw_wcB
Szukam Pucia w dobrej cenie :)
Beata chodziło pewnie o którą część pucia?
Heh a wiecie, że ja nawet nie wiem co to jest :D
Beata Pucio jest raczej zawsze w cenie zadko się zdaza na promocji
Nati dlatego warto poszukać używanych w dobrym stanie
Pucio jest super my czytamy od samego początku ale nie mamy jeszcze wszystkich części
Oj Pucio to książka chyba która ma każde dziecko. My zaczęliśmy od tej małej z dźwiękami i z obrazkami do pokazywania co na nich jest i co pucio robi. Potem te większe. Na chwilę obecną mamy praktycznie wszystko. Córka uwielbia pucia a ja znam na pamięć już teksty
Anaczka rozumiem ☺ ja jednak książki to musze mieć nowe ☺
Nati to szukaj np na taniaksiążka czy porównuj w internecie ceny
faktycznie książka ta jest na czasie przeglądałam oferty na olx i allegro ale trzymają się cen ;/ jak coś żuci mi sie w oczy to podrzucę linka ;)
Kiedys na czasie był Franklin teraz tej Pucio;)
A ja mam pytanie do mam które już obcują z tą książką na co dzień, czy nie jest ona za bardzo przereklamowana?
Anita oj ja tak nie uważam. Moja córka dopiero przy tej książce zaczęła się interesować bajkami. Ja je czytam codziennie i praktyczne znam na pamięć tekst. Bardzo syzbko ogarnęła pokazywanie tego co na obrazkach i moim zdaniem właśnie z puciem szybciej jej się rozwinęła mowa
Anita moja córeczka sama z półki sięga po pucia i często prawie codziennie chce ją przeglądać i pyta co to itp
A ja jednak szukam używanych w super stanie
Ja jestem z nich zadowolona. Czytamy od małego, mamy kilka i syn bardzo lubi. Często powtarza co widzi, jakie kolory, nazywa postaci, opowiada półsłówkami co się dzieje na obrazku. Mi się wydaje, że te książki bardzo rozwinęły jego mowę bo jest dużo różnych sytuacji, zwrotów, przedmiotów i jakby każda część jest bardziej rozbudowana.
Na początku byli tylko rodzice, później w innej książeczce Misia się pojawiła, potem Bobo, w kolejnej doszli dziadkowie i ciocia a w "Pucio w mieście" to już w ogóle cała familia, więc to też jest fajne.
https://www.olx.pl/oferta/ksiazka-dla-dzieci-pucio-uczy-sie-mowic-CID751-IDIvy6l.html 10zl
Czyli same pozytywy;) pytam bo z córką zupełnie inne ksiażki przerabiałyśmy ;) wszelkiego rodzaju Kubusie Puchatki dostalismy kilka egzemplarzy, Chrupcia, Franklina, obrazkowy swiat czy cos takiego, teraz okazuje się zupełnie coś innego na topie;)
Fakt ze ja nigdy jakoś za modą czy to co jest na czasie nie szłam, staram sie kierować opinniami innych doświadczonych ludzi, również w różnym wieku żeby nie było;)