Pucio - od czego zacząć?

Mazia bo nie patrzyli nawet czy promocje w sklepach stacjonarnych zrobili i tak wyszło z ceną. A dużo osób też zamiast sprawdzić najpierw jakie ceny w sklepie to decyduje się na olx bo myśli że taniej wyjdzie 

nati dokładnie,choc na smyk tez takie promocje co jakis czas....

Ja uwielbiam szperac w biedrze  w ksoazkaxh jak i w hipermarketach czesto sa ciekawe promo, ale niestety tam dzis promocja jest jutro juz nie ma ;( ale czasami uda sis cos utracić 

W Biedronce też Często promocje na bajki,ale no pucia tam nigdy nie było 

Mazia myślę ze Biedronce to nie zobaczymy Pucia

Aneczka no raczej tako j "rarytasów"tam nie będzie

Anita masz rację tam często są książki w dobrych cenach ale zadko się chyba zdążają jakieś bardziej znane które lubią dzieci

To zalezy;) ja pracuje w hiper i czasami udawalo mi sie utrafic fajne książki ale tak jak mowie raz sa a za chwilę nie ma jak ktos czesto przebywa to łatwiej mu utrafic cos ciekawego niz osobie ktora jest raz na 2 tygodnie;)

No dokładnie pracownicy zaraz wyłapią perełki i klient się nie zalapie 😁 hahahah

Oj Mazia niekoniecznie tak jest w ciagu dnia jest bardzo duzo klientow  czasami jaknsa zabawki na promo czy cos innego to faktycznie  pracownik sie nie załapie

Anita to zalezy czy pracownicy wystawia rzeczy na halę sprzedażową..czesto nie wystawia sie wszystkiego a reszte wykupuja pracownicy

Weronika zalezy od sklepu;( nie wszedzie sa dozwolone takiw dzialania co moze grozic nagana lub zwolnieniem

Anita czyli to zależy od sklepu,ale z reguły widzę,że już rano sklepowe.jak ja wejdę to też lecą z towarem dla siebie 

No niestety nie we wszystkich  sklepach sa takie zasady ja poniekad przestalam.do lidla chodzic;) kiedys kilka razy próbowalam kupic cos dla corki z ubranek i nigdy tego nie bylo ;( 

My właśnie czaimy sie na pucia o nauce mówienia wczoraj w biedronce zupełnie przez przypadek udalo mi sie kupic kilka książeczek dla małego typu owoce kolory ucze sie literek zwierzątek itp ksiazeczki byly po 5 zl bylamw szoku bo często na telefonie przegladam blixa i szukam takich ofert a tym razem coś mi umknelo

W biedronce  czesto pojawiaja sie cenne ksiazki;) kiedys przypadkiem wyłonilam kilka ciekawych tytułów na wyprzedaży, ale to jak sie nie szuka to sie cos trafi;)

Mazia ze wszystkim tak jest ze sprzętem AGD tez tak jest ze najpierw ci co pracują korzystają ☺😂

Mamą być pucio jest super polecam do nauki mówienia, Ja jestem jego fanką 

Mazia zauważyłam że chyba go lubicie :)

Beata no córka go uwielbia ja tez bo jest dużo na obrazkach i można dużo pytań zadawać, pokazywać zawsze trwa długo czytanie tej bajki bo można dodatkowo coś z nią robić