musisz koniecznie
No czasem z przypadku kupi się jakąś zabawkę i okazuje się niezastąpiona :) Ja to nie lubiłam kiedy córka od babci nie wzięła swojej zabawki , bo chociaż tysiące innych w domu to zawsze musiałam się po nią wracać ;D Albo nie lubię gdy od bardzo długiego czasu się czymś nie bawi ,a ja przy porządkach wyrzucę ,a ona sobie nagle przypomina ,że miała taką zabawkę ;o
Teraz są starsze to zawsze razem te porządki robimy i pytam czy mogę wyrzucić , bo trzeba zribić miejsce nowszym. Zwykle się zgadzają ,bo wolą mieć nowe. Kiedyś to nic by sobie nie dały wyrzucić, albo komuś podarować nawet jak się czymś nie bawiły :)
Najgorzej to chyba właśnie jak się taka zabawka zgubi lub zniszczy i nigdzie nie można znaleźć takiej samej... kiedyś widziałam kilka postów jak mamy właśnie szukały takiego samego misia dla dziecka , bo został zgubiony.
Anabanana no chyba najlepiej tak zrobić i dawać na zmianę. bo u kolezanki córka poznała, że ten jest inny nowy to nie jej jest pluszak:D
Ostatnio na fb miałam jakiś wysyp takich postów ze dziecko coś zgubiło 🤷♀️
hehe no tak takie zabawki za grosze sa najlepsze i ukochane;) tylko co zrobić jak sie popsuje? u nas pierwsze zawiedzenie było jak lalce nogi wypadły;( a drugie kiedy dostała lalke od babci i kiedy przyszła pora jej żywotu wyszukałam w necie identyczną;) ale niestety podmianka sie nie udała;) i lalka została rzucona w kont;)
Aniss no właśnie nie wiem jak dzieci poznają, że to jednak nie jest ta sama zabawka:D
jakoś sobie radzą :) jak widać bardzo dobrze :)
Oj dziecko pozna i podmianki nie wchodzą w grę ;D
U mnie córka nawet poznała, że jeżyk z tego całego gangu słodziaków to nie orginał :D Bo nigdzie w biedronce nie było i zamówiliśmy przez internet ;D Od razu poznała ,że metka nie ta :D Małe ,a jakie mądre i spostrzegawcze te dzieci ;D
hahaha dobre;) no nie oszuka sie;) ja kiedyś tak miałam ze starsza córką jak chciałam jej coś kupić i w pewnym momencie mówi ze ona podróbki nie chce;D hehe no ale fakt wtedy miałam taki pomysł w głowie;D
Dzieci są mądre i spostrzegawcze ;)
Tak tak ! Często dziecka sie tak łatwo nie oszuka 😂
Dzieci zwracają uwagę na inne rzeczy niż my, dlatego one zauważają takie drobnostki:P
Małe cwaniaczki 🤪
Czego udostępnianie?
Przeglądam wątki wstecz i znów jakiś bot tu się wkradł.. wszystko komentuje tak samo dwoma kontami. Szkoda, że takich osób nie można od razu zgłaszać co psują idee tego forum
Myślę że powinny te osoby być usuwane z forum, blokowane czy coś w tym stylu
Moje nie mają takich zabawek. Mają pluszaka, ale nie są do nich tak bardzo przywiązane. Narazie chyba rodzice to najlepsze pluszaki.
Moja córka długi czas miała pluszaka. Jak gdzieś został to cięzko jej było zasnąć.. Nie raz też widzę gdzieś na FB jak ktoś szuka konkretnego misia czy lali, bo dziecko zgubiło i jest problem;).