A ile ma córeczka ?
No to nie taka malutka hihi. Bardziej jej do określenia, kawał baby, niż ,kruszynka, hihi ![]()
![]()
![]()
![]()
A ile ona już ma ? I kiedy szczepienie ?
@magdap_96 @magdallenka08971 ma już 4,5 miesiąca . 2 kwietnia idziemy na szczepienie
i ciekawe ile moj pulpecik już waży ![]()
![]()
A które teraz szczepienia macie ? 3? Czy jakieś inne robicie poza tymi obowiązkowymi ? Aż się zaczęłam zastanawiać czy nie zapomniałam o jakims szczepieniu bo wydawało mi się że jeszcze mamy dużo czasu do kolejnych
My robimy te 3 już . Robię tylko te podstawowe , żadnych dodatkowych ![]()
Ja też tylko podstawowymi szczepilam. Nie brałam żadnych innych
A i tak bardzo się boję każdego szczepienia ![]()
![]()
Ja tez. Synek niby dobrze znosil, ale zawsze… jest to “ale”.
A teraz od nowa zaczynamy z coreczka. W przyszły poniedziałek pierwsze szczepienie.
Daj koniecznie nam znac ![]()
A jeszczepie też dodatkowymi np. Meningokoki . Moj mąż też się boi zawsze ale wszystko jest dobrze. Teraz się trochę obawiam tej MMR
Szvzepilam Synka. Córkę też bede
Ja też szczepiłam ale tylko podstawowe, na dodatkowe nie będę ![]()
Kadzy robi jak uważa
po to są nie wymagane żeby decydować
Dokladnie… ja szczepilam podstawowe nawet Felka podstawowe no i na rsv bo mial darmowe ale jakby miala placic to bym nie szczepila… zreszta refundacja sie skonczyla juz wiec nie bedzie mial kolejnych dawek
Dokładnie tak jak piszesz ![]()
![]()
Masz rację
ile mam tyle opinii na te kwestie ![]()
![]()
A ja w kwietniu mam już MMR umówione i pneumokoki
i już się boję jakiś reakcji ….
@Michaska u nas też 9 kwietnia szczepienie, pierwsze poza tym w szpitalu
mnie szczepienia dzieci zawsze stresują, bo mam koleżankę której córka miała powikłania poszczepienne poważne i od tamtej pory boje się podwójnie ![]()
Nawet mnie nie strasz. My mamy 24.04 …. Te szczepienia 6w1 i meningokoki i pneumokoki dobrze zniósł więc mam nadzieję że te też dobrze zniesie