Prubuje być spokojna,ale jak juz płacze tak strasznie,kopie nóżkami itp to jak można być spokojny? . ![]()
tak to wlasnie szara rzeczywistosc , facet pracuje i go nie ma calymi dniami ,kazdy ma swoje zycie a mloda mama zostaje sama w domu i jest zdana na siebie , dobrze jest jak sie kogos ma -mame czy nawet tesciowa zawsze chociazby byla zołzą to jak cos sie dzieje to zawsze mozna liczyc na pomoc kogokolwiek.
Ty jestes zdana sama na siebie i nie dziwie ci sie ewciu ze jest ci ciezko tymbardziej ze to twoje pierwsze dziecko , dobrze ze chociaz tu na forum mozesz sie podzielic problemami i pogadac to bardzo pomaga ![]()
Ewcia zawsze na ogólnym można trochę ponarzekać i wyżalić się bo dziewczyna sa tam super i wszystko rozumienia bo same są matkami:)
Na ogólnym tzn? Zawsze są lepsze i gorsze dni:-P jakoś trzeba dawać sobie rade.
Dziewczyny od czego żaleza te rankingi? Bo tego nie rozumiem?
nie ma rankingów…
Dasz rade kobieto ! lada dzien Twoj synus bedzie raczkował , grasował , uciekał a potem pyskował ![]()
Mój Maly dzis pokazał swoje drugie oblicze…przez ta chorobe stal sie nieznosny …krzyczy z całej epy …mieszkam na 4 a na bank ludzie z parteru go slysza ![]()
No pewnie ze dam, w sumie to nie jakas tragedia , inni mają trudniej, chore dzieci,niepełnosprawne oto i dają rade, i tak nie zamieniłabym go na nikogo innego:-]. To jeszcze ma ta gorączkę? No my też mieszkamy na4pietrze to też często pewnie słyszą ale tylko placz:-]
Ewcia w pogaduchach jest temat “ogólny” i tam można ponarzekać i pogadać o wszystkim:)
własnie Ewcia wejdz w dział pogaduchy i zaraz na poczatku znajdziesz temat ogólny ![]()
A co do goraczki to nie ma , ale fochy zostały ![]()
juz wiem gdzie:-D dziękuję
to chociaż tyle ze gorączki nie ma,a foch to szybko przejdzie:-P
Ja już nie wiem czy to skaza białkowa, bo ta skorka ładnie się zagoiła, a na drugi dzień to samo, okropna skorka taka szorstka czerwona, aż mu pęka, więc skoro pije mleczko HA to ta skorka by się zagoila, ?
Biedny nic nie pomaga, no może na chwile i znowu to samo:-(
A podawałaś Bebilon Pepti - to jest mleko na skazę białkową - HA podaje się przy podejrzeniu, bądź uczuleniu w rodzinie.
Tak podaje mu Bebilon pepti dha
ewciu jeśli ma skaze to tylko jeśli pilby samo bebilon pepti dha i jadl tylko produkty bezmleczne to mu się skora poprawi ,jeśli dajesz bebilon i jeszcze inne mleko i kaszki mleczne to skaza będzie wracala,
ewciu moja corka pije bebilon pepti dha kaszki bezmleczne a dziś po obiadku wyszlo uczylenie
problemy ze skora to codzienność alergikow . tak małemu dziecku trudno zdiagnozować czy to skaza czy uczulenie na proszek czy krem, to może być wszystko
właśnie Ewciu …jesli to skaza to nie mozesz podawac kaszek na mleku .
Podajesz takie , bo juz naprawde sie zgubilam ?
moniko ja tez się pogubiłam , mi się wydaje ze ewcia podaje za dużo roznych produktów …nie wiadomo czy to skaza czy nie szkoda ze nie chcą jej dac tego skierowania
moja corka ma straszne problemy ze skóra Ewicu ,niby ma skaze a dodatkowo nie może ziemniakow , dyni , banana, brokuł nie wspominając już o pomidorach rybach i czerwonym miesie , dziecko z alergia skórną naprawdę ma wielkie ograniczenia , pisałaś coś ze dajesz bebilon pepti dha i jeszcze mleko ha , nie wiem jak jest teraz bo już się pogubiłam , wiem tylko ze jak dziecko ma skaze to musisz dawac samo bebilon pepti dna i same produkty BEZMLECZNE zero kaszek na mleku modyfokowanym ani sloiczkow jogurtowym ani biszkoptowych inaczej nie ma rezultatu i skaza wraza tak czy siak ,
tak nalezy tez pamietac ze MINIMALNA ilosc skladników zakazanych może szybko poczestowac dziecko wlasnie sucha skora , problemami z brzuszkiem …
Czasami wydaje nam sie że - aahhh jedna łyzeczka czy 2 takiej kaszki na mleku nie zaszkodza…niestety czesto sie mylimy ![]()
dokładnie moniko albo tez ze reakcja nie koniecznie musi wystapic po godz czy po dwóch , mojej corce dziś wyszla alergia po wczorajszym obiadku z królikiem …eh