No moja niunia to niezła kluseczka i te większe rozmiaru są wygodniejsze do ubierania
MAM a ja wczoraj nalozylam takie sliczne nowiutkie body do snu, i po 3 min jedzenia szybko sciagalam, tylko nie do konca wiedzialam jak to zrobic bo nawet przy szyji byly brudne od kupy hahahah a:d
Ha haha , mojej się zdarzyło że trzy cztery razy po sameponad paszki szyjką jeszcze nie wyszło hi hi wszystko przede mną ha haha
Hahaha Natka nieźle u nas jedynie szło na plecy, do głowy nie doszło
choć czasami musiałam się nieźle nakombinować by ciągnąć przez głowę i nie ubrudzić włosków
A z tymi rozmiarami Pampków to bardzo różnie bywa, my białych jedynek baardzo długo używaliśmy ,ale mały chyba jest drobny, bo tak samo ubranka tez mega długo 62 były oki, właściwie 68 dopiero niektóre zaczął nosić jak miał 7/8msc, ale teraz nawet mamy niektóre bluzy i spodnie dresowe na 68 i je ubieramy Tyle że ja wolę jak są takie idealno-na styk, nie lubie jak mu wiszą rękawki czy nogawki i trzeba zawijać kilka razy, Ale to właśnie zależy jak kto lubi, wiele mamusiek tak jak MAM lubi luźniejsze, bo wygodniej dziecia ubrać
Juz sie boje ze dzis znow taka kupe walnie, bo caly dzien nie zrobil zadnej, wiec cos czuje ze szykuje ciezka altyrelie na wieczor
Natka jak cały dzień produkował to na bank wieczorem odpali arsenał ;D
Ha haha ha Natka zbieraj siły he he
Moja pewnie w nocy też cosnie wyprodukuje bo tylko rano była pielucha pełna.
Ale powiem tak, jak nie zmienię pampka w środku nocy to mi przesikuje. Jutro albo pojutrze wyśle męża po białe trójki czas przejść nado wyższy Level.
Ja nie przewijam malego w noc, no chyba ze kupe zrobi ale jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby siku przecieklo…gorzej z kupa i to zawsze na plecy leci…nie wiem jak to sie dzieje
MAM u Ciebie mała jest już spora więc zmiana pampersa na większe już się przyda. Moja wytrzymuje całą noc i nosi jeszcze dwójki ale to ostatnie opakowanie i przechodzimy na większe:)
Silver. Całą noc wytrzyma. U mnie w życiu. Sikuta dużo. Też w weekend przejdziemy już na trójki
Kurde dziewczyny znow moj maly taka zrobil kupe ze wszystko na plecach az po szyje! Nie wiem co sie dzieje…pampers z przodu i po bokach czysty a z tyłu wszystko wycieka! No zaraz sie chyba wsciekne, bo ostatnio codziennie cos takiego sie zdarza. Juz myslalam ze moze zle nakladam pampersy, ale nie u meza to samo. Myslalam ze za slabo albo za mocno sciskam, poprawialam no nic. Ja nie wiem czy ten moj Mikolaj ma taki odrzut do tyłu czy co ?
Natka u nas było to samo, tez próbowałam zmieniać rozmiar pampersow, mocniej zapinac, wkładać body zamiast pajacyka żeby jakoś trzymało pampersa i nic nie pomagało. Raz byliśmy z małym po ubranko do chrztu i przebieraliamy go tam, babeczki miały duży stół na którym szyly, mierzyły te ubranka to rozlozylismy mu kocyk, ściągamy ubranko, a on całe plecy w kupie, tak go trzymałam bez ubranka, a mąż wycieral plecy… Mina babki bezcenna
Ewela ja dopiero co przebralam malego w czyste ubranka, a dla 2 ubranek musialam odpalic pralke bo byly caaaale w kupie (a jego pranie robilam cal ewczoraj hehe) a tu budzi sie i kolejny psikus…mega plama na moim lozku od sikow…jedna strona mu wycieklo…no ja nie wiem o co chodzi…chyba mam pryzys pampkowy i przestalam ogarniac nakladanie pampkow bo inaczej nie wiec skad to sie bierze
Natka miałam przez jakiś czas to samo, bo mała robiła rzadziej kupki a jak już zrobiła to na prawdę dużo że się właśnie wylewało bokiem i z tyłu. nie raz musiałam ją całą wymyć bo i ubranko się zabrudziło, u nas wina była delicolu i kiedy tylko odstawiłam robi częściej kupkę i mniejszą:)
Natka wg mnie powinnaś spróbować większego rozmiaru pampersów. Wtedy nie powinnaś już mieć problemów z kupką na pleckach Małego. Spróbuj a na pewno problem zniknie. Mój mały jak kupka czy siku już wyciekało oznaczało to jedno, rozmiar pampersów jest za mały.
Ewelaa poprawiłaś mi humorek z rana, ha ha pewnie bała się zdać wam coś do przymierzenia hi hihi
Kasia my juz uzywamy pampkow 3 , maly ma 6 kg wiec sa od 5-9 kg wiec wiekszych narazie nie da razy
3 razy wczoraj malego przebieralam i za kazdym razem to samo…s przodu i po bokach niz, a z tylu po szyje no porazka jakas
Natka miałam to samo, że tyłem się wylewalo i całe ubranko brudne jak i ona. Niestety trzeba przez to przejść:/
Zdarza się i u nas kupka na pleckach. A dziś na boczku ech… Ale dziś kupiłam białe trójki pampersa więc zaczynamy wyższy level
Dziewczyny a czy wy tez tak macie ze jak wyleje sie cos na ubranko to nie mozna tego odprac? Mi zostaja zolte slady i nic nie pomaga ;/