MAM ja te biale kupuje na noc i jestem z nich zadowolona. W dzien albo lidlowkie albo biedronkowe mamy. Choc chce wyprobowac teraz papmers sleep and play te pomaranczowe. Sa zdecydowanie tansze, wiec mam nadzieje ze i one na noc sie sprawdza
Natka miałam tak samo i tez z tymi z happy, kupiłam raz dwa opakowania i później z nich zrezygnowałam właśnie dlatego, że jak przebieralam małego to miał na sobie mnóstwo tych kuleczek
Natka pomarańczowe są najgorsze. Najciensze i najszybciej przeciekają. Dużo osób to potwierdza niestety Wg mnie są gorsze od Dady . Tez testowaliśmy różne ale zawsze wracaliśmy do białych Pampersów i później juz nie testowaliśmy, bo zawsze cos bylo nie tak z innymi. Dopiero niedawno przeszlismy za dnia na zielone pantsy. Na noc dalej białe Pampki wg mnie nie maja sobie równych.
Wiec jak cos weź mala paczke żeby nie żałować, tym bardziej na noc
Hm a ze sa takie zle to nie slyszalam No mi te biale Pampersy sie sprawdzajaa na noc, ale sa strasznie dorogie wiec nie uzywam na dzien. A jakos lidlowskie czy z biedronki boje sie na noc nakladac wiec mam na dziej
Nie ważne czy droższe ważne że się sprawdzają i nie muszę małej przebierać w nocy
ja tez nie przebieram w nocy :d ale rano prawie peka hahaha No chyba ze kupe zrobi to inna bajka
Dziś założyłam zielonego pampka bo białe się skończyły, a mam jeszcze pojedyncze zielone i co? Przesikała w nocy nad ranem wrrrrr
Natka ja zawsze poluje na promocje nie kupuje w cenie regularnej bo wtedy faktycznie są drogie
A czasami w fajnej promocji są tylko niewiele drozsze od innych pampkow
MAM pożegnajcie się z zielonymi na nocki, bo szkoda nerwów i ubranek
MAM a moze za male? Bo u mnie zielone tez sie sprawdzaly na noc a czasem maly potrafi nasikac My juz kupilismy rozmiar wieksze bo mialam wrazenie ze jeszcze jeden dzien i zacznie mu wlasnie przeciekac wiec uzywamy juz pampkow do 9kg.
AGN a gdzie mozna trafic na takie promocje? Bo albo ja zle szukam, albo po prostu omijaja mnie promocje wielkim lukiem
Ja kupuję białe dwójki są oki,ale następnym razem już pewnie kupię trójki
Natka zarejestruj się na Pampers dostaniesz kod na 19 zł, na zakup pieluszek.
MAM kup sobie jedno opakowanie 3 i zobaczysz czy mała nie będzie przesikiwać, może te dwójki są rzeczywiście na nią za małe.
Moona dwójki zielone za małe, ale białe są oki
MAM ja juz mam 3 2 byly wlasnie juz za male
niby byl ok, nie przeciekaly, ale strasznie odciskaly sie na nozkach…a 3 sa juz super a z tego co pamietam to tez masz taka kluseczke jak ja
MAM kup opakowanie 3 i spróbuj założyć na noc. Wtedy będziesz wiedziała czy winne są za małe pompki.
MAM białe pampersy są większe od zielonych i to chyba z każdym rozmiarem tak jest. Więc nie ma co się sugerować za bardzo rozmiarem, tylko kupować i zakładać takie jakie pasują i nie przeciekają
to w takim razie zostaję przy białych dwójkach, bo trójki mogą być za duże, a te białe dają radę świetnie
MAM białe faktycznie tak jak napisała Moona są większe od zielonych i w każdym rozmiarze tak jest. Dlatego jeśli używasz białych i rozmiar 2 jest dla Was dobry nie ma sensu zmieniać na 3. Ale jeśli zielone 2 przeciekają i chciałabyś kupić zielone to wtedy zielone 3.
MAM to jaka duza jest Martynka ? Bo ja myslalam ze mniejw iecej jak moj Mikołajek a my juz 3 od 2 tyg uzywamy
A bo ja wiem , dopiero 10.03 idziemy to się zmierzymy. Ubranka zakładam już nawet 74 (body)
Ale widzę, że może jak skończę te białe dwójki to wezmę trójki juz
No wlasnie duze obranka ja powoli wchodze na 68 ale sa za duze, 62 sa na mega styk