Przeciekające pampki

MAM ja te biale kupuje na noc i jestem z nich zadowolona. W dzien albo lidlowkie albo biedronkowe mamy. Choc chce wyprobowac teraz papmers sleep and play te pomaranczowe. Sa zdecydowanie tansze, wiec mam nadzieje ze i one na noc sie sprawdza

Natka miałam tak samo i tez z tymi z happy, kupiłam raz dwa opakowania i później z nich zrezygnowałam właśnie dlatego, że jak przebieralam małego to miał na sobie mnóstwo tych kuleczek

Natka pomarańczowe są najgorsze. Najciensze i najszybciej przeciekają. Dużo osób to potwierdza niestety Wg mnie są gorsze od Dady . Tez testowaliśmy różne ale zawsze wracaliśmy do białych Pampersów i później juz nie testowaliśmy, bo zawsze cos bylo nie tak z innymi. Dopiero niedawno przeszlismy za dnia na zielone pantsy. Na noc dalej białe Pampki wg mnie nie maja sobie równych. :slight_smile:
Wiec jak cos weź mala paczke żeby nie żałować, tym bardziej na noc :wink:

Hm a ze sa takie zle to nie slyszalam :slight_smile: No mi te biale Pampersy sie sprawdzajaa na noc, ale sa strasznie dorogie wiec nie uzywam na dzien. A jakos lidlowskie czy z biedronki boje sie na noc nakladac wiec mam na dziej :slight_smile:

Nie ważne czy droższe ważne że się sprawdzają i nie muszę małej przebierać w nocy

ja tez nie przebieram w nocy :d ale rano prawie peka hahaha :smiley: No chyba ze kupe zrobi to inna bajka :slight_smile:

Dziś założyłam zielonego pampka bo białe się skończyły, a mam jeszcze pojedyncze zielone i co? Przesikała w nocy nad ranem wrrrrr

Natka ja zawsze poluje na promocje nie kupuje w cenie regularnej bo wtedy faktycznie są drogie :wink:
A czasami w fajnej promocji są tylko niewiele drozsze od innych pampkow :slight_smile:
MAM pożegnajcie się z zielonymi na nocki, bo szkoda nerwów i ubranek :wink:

MAM a moze za male? Bo u mnie zielone tez sie sprawdzaly na noc a czasem maly potrafi nasikac :smiley: My juz kupilismy rozmiar wieksze bo mialam wrazenie ze jeszcze jeden dzien i zacznie mu wlasnie przeciekac wiec uzywamy juz pampkow do 9kg.
AGN a gdzie mozna trafic na takie promocje? Bo albo ja zle szukam, albo po prostu omijaja mnie promocje wielkim lukiem :slight_smile:

Ja kupuję białe dwójki są oki,ale następnym razem już pewnie kupię trójki

Natka zarejestruj się na Pampers dostaniesz kod na 19 zł, na zakup pieluszek.
MAM kup sobie jedno opakowanie 3 i zobaczysz czy mała nie będzie przesikiwać, może te dwójki są rzeczywiście na nią za małe.

Moona dwójki zielone za małe, ale białe są oki

MAM ja juz mam 3 :slight_smile: 2 byly wlasnie juz za male :slight_smile: niby byl ok, nie przeciekaly, ale strasznie odciskaly sie na nozkach…a 3 sa juz super a z tego co pamietam to tez masz taka kluseczke jak ja :slight_smile:

MAM kup opakowanie 3 i spróbuj założyć na noc. Wtedy będziesz wiedziała czy winne są za małe pompki.

MAM białe pampersy są większe od zielonych i to chyba z każdym rozmiarem tak jest. Więc nie ma co się sugerować za bardzo rozmiarem, tylko kupować i zakładać takie jakie pasują i nie przeciekają :slight_smile:

to w takim razie zostaję przy białych dwójkach, bo trójki mogą być za duże, a te białe dają radę świetnie :slight_smile:

MAM białe faktycznie tak jak napisała Moona są większe od zielonych i w każdym rozmiarze tak jest. Dlatego jeśli używasz białych i rozmiar 2 jest dla Was dobry nie ma sensu zmieniać na 3. Ale jeśli zielone 2 przeciekają i chciałabyś kupić zielone to wtedy zielone 3.

MAM to jaka duza jest Martynka ? Bo ja myslalam ze mniejw iecej jak moj Mikołajek a my juz 3 od 2 tyg uzywamy :smiley:

A bo ja wiem , dopiero 10.03 idziemy to się zmierzymy. Ubranka zakładam już nawet 74 (body)
Ale widzę, że może jak skończę te białe dwójki to wezmę trójki juz

No wlasnie duze obranka :smiley: ja powoli wchodze na 68 ale sa za duze, 62 sa na mega styk :smiley: