To ja tak miałam wczorajszej nocy, obudziłam się przed małą i całą mokra ![]()
ja cały czas śpię na staniku a najchętniej to spałabym bez niego ![]()
A jakie staniki ubieracie do sukienek na ramiączkach ?
Ja jeszcze taniej kupuje bo po 6 złotych na promocji ![]()
Ooo to poczekam na promocję , zamówiłam z hm staniki do karminia czekają w paczkomacie to jak mi się nie sprawdza kupię sportowe ![]()
Super cena i też fajnie wygląda . I wygląda , że jest wygodny .
O rany tak ! Ja nie wyrabiam z kupowaniem i nawet teraz już muszę robić zamówienie
Sprawdza one są super serio ![]()
Ok nie widziałam ich jeszcze ; ładne kolorki
Wygodne, ale przy moim teraz dużym biuście ta jedna pierś wypada ![]()
Ja z takimi zapięciami miałam z innnej firmy i tak mnie denerwowały że wolałam coś na zakładkę
Ja mam jeden z hm ale inny model i są całkiem fajne ![]()
Tak, te zapięcia nie każdemu pasują, te na zakładkę to inna bajka i zdecydowanie szybciej jest się gotowym do karmienia ![]()
Zapięcia ciężko jednak jedną ręką odpiąć , jak druga się trzyma bobasa więc faktycznie ja też wolę takie na zakładkę .
Ja jeszcze nie mam żadnego z hm ale jak tak zachwalacie to muszę kupić na próbę
A to zna z H&M czy Reserved? Ooo może się zainteresuje ale powiem szczerze że ja i tak nie stosuję ten funkcji dla osób karmiących tylko wolę ściągnąć stanik i tak karmić. Przynajmniej w domu ![]()
Ja ostatnio jak gdzieś idę to używam tego z Canpol i jestem z niego mega zadowolona
H&M ma fajne ubrania i bieliznę dla kobiet w ciąży i mam karmiących, także polecam ![]()
@Michaska to z H&Mu, też mam ten z Canpola i jest super, też przeważnie zakładam go na wyjście z domu. Tylko nie sprawdza się do sukienek na ramiączkach bo on te ramiączka swoje ma dosyć grube i dla mnie nie wygląda to fajnie niestety ![]()
Ja hm też polecam! Mi się sprawdziły ich ubrania ciążowe
Większość moich ubrań ciążowych była z hm ![]()
Oni mają fajną kolekcję ciążową 🫶🏼