Promocje Światowy Tydzień Karmienia Piersią

Ja też :face_with_peeking_eye: dobrze że chociaż te do karmienia sa w miarę wygodne . Zamówiłam sobie dwa topy do karmienia żeby nie chodzić w koszulce tylko w nim bo idzie się ugotować

Też miałam takie sytuacje, że obudziłam się z całą koszulką mokra :confused: i przebierałam się po dwa razy w nocy :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja ciągle chodzę po mieszkaniu tylko w staniku bo nawet koszulki na ramiączkach upoce :rofl:

1 polubienie

Ja też ale moim patentem, żeby nie spać w staniku jest dopasowana koszulka na ramiączkach/ top i na to naklejam sobie wkładki laktacyjne i wszystko się super trzyma przez noc, a jak wstaje ściągać mleczko w nocy to zmieniam wkładki na świeże ale dzięki obcisłej bluzce nic się nie przesuwa mi 🫶🏼

Ooo o tym nie pomyślałam , dobry pomysł . Muszę poszukać takiej bluzki . Być może się znajdzie :thinking:

1 polubienie

Ja mam właśnie kilka takich do spania i to jest genialna sprawa przy wkładkach laktacyjnych 🫶🏼

Uuu to ja takie sobie muszę zamówić :face_with_peeking_eye:i szybko do karmienia zdjąć

1 polubienie

To świetna sprawa, ściągasz ramiączko i wygodnie karmisz i nie trzeba męczyć się ze stanikiem :smile:

1 polubienie

Ja tak robiłam na początku ale zdecydowanie lepiej się wkładki trzymają stanika niż bluzki

1 polubienie

To prawda ale ja mimo wszystko chciałam uniknąć spania w staniku i ten patent z obcisłą bluzką sprawdził się u mnie świetnie :star_struck:

To fajnie, każdy ma swoje ładne sposoby. Ja nie testowałam z obcisłą bluzeczka :grin: bo jakoś te piersi mnie bolały i były wrażliwe na dotyk więc wolałam luźne koszulki i stanik sportowy

1 polubienie

Właśnie, każdemu pasuje co innego ale super, że masz swój sposób 🫶🏼

A masz do polecenia jakiś fajny stanik sportowy ? Który wlansie na takie delikatne się sprawdzi ?

Też się chętnie podepnę , bo też taki mi by się przydał .

Wiesz co ja kupuję w Sinsay za grosze i zmieniam je dość często by szybko się zużywaj …. Ale narazie mi to wystarcza. Mam też z primarka jakiś ale nie wiem czy są godne polecenia. Ja wychodzę z założenia is że jak skończę karmić to wywalę :joy:

No ja właśnie bym chciała takie tylko na teraz i najlepiej tanie . Zajrzę do sinsaya .

To ja takie założenie miałam z ciuchami ciążowymi :joy: w takim razie zerknę na Sinsay może coś wybiorę :face_holding_back_tears:

Ja takie kupuje

t

I są na początku bardzo fajne. Ale ja też nie mam dużego biustu

1 polubienie

Też mogę polecić staniki z Sinsaya, jeśli to nie ma być górna półka. Za taką cenę warto ale wiadomo co jakiś czas trzeba je wymienić.
Ja jeszcze na Internecie kupiłam 3pak właśnie takich staników sportowych w podstawowych kolorach biały, czarny i cielisty w okolicach 70 zł za zestaw 🫶🏼

Ja mam teraz dość duży biust, Ale za taką cenę to warto wypróbować :face_holding_back_tears: