Promocje Światowy Tydzień Karmienia Piersią

Super! :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Jestem ciekawa jak on miesza mleko i jak wygląda Muszę go kupić ten podgrzewacz przyda się na luty

Mieszka , gdy sie kreci . Mega fajne rozwiazanie :grin:

1 polubienie

Wow super promocje !

Jest funkcja mieszania i jak mleczko się grzeje to je miesza i się kręci .

U mnie wkładki laktacyjne idą hurtowo… kurcze u was też tak ? Tym bardziej jak teraz taki gorąc co chwila wymieniam

U mnie od paru dni chyba przez ten upał , zmieniam kilka razy dziennie :cry: w ciąży nie zagłębiałam się w temat wkładek i kupiłam najzwyklejsze bella mam, ranyy co za tragedia , grube małe i na jednym plasterku kleju :sob: a mam ich 90

Ja używam od początku z Canpola i jak dla mnie są w porządku . Dobrze się trzymają i mi nie przeciekają ale ja nie mam jakiś dużych ulewań z piersi .

Ja używam z canpola , i też tego idzie tyle że ojeju… w nocy się dzisiaj przebudziłam to cała mokra byłam

Ja różne używałam, aktualnie używam Akuku bo akurat takie maialam

Jedna całą paczkę już zużyłam z Canpol i otwarłam wlansie ta bella mama :sweat_smile: jak dobrze że przetestuję lovi :sweat_smile:
Czy z piersi będzie się cały czas ulewać przez okres karmienia ?

U nas niedługo stukną trzy miesiące i nadal tak :rofl:

A chociaż się zmiesza piersi ?:sweat_smile::joy:

Ja to mam mało pokarmu i mały biust . W trakcie ciąży stały się bardziej pełne i nadal takie są .

To mi takie wielkie wyszły :joy::face_with_peeking_eye: i trochę to uciążliwe ciężkie sa :cry:

Mi po ustabilizowaniu laktacji czasami kapie mleko przy karminiu ale dużo mniej niz na poczatku wiec raczej , czasme powinno mnie kapać. Ja testowalam wkladki lovi, doz, philips, neno i wszystkie okej, nie widze roznic, wszystkie cienki ale dobrze chłonne a klei slaby bo jednak ciągle ta wkladka pracuje jak biustonosz sciagasz do karmienia

1 polubienie

Ja karmie od 15 miesięcy piersią i nadal czasem się zdarza że z drugiej piersi coś wypływa i zawsze muszę mieć w pogotowiu jednak kolektor

Ja też zmieniam wkładki kilka razy dziennie, ale jestem 6 tygodni po porodzie więc ta laktacja jeszcze nie do końca jest ustabilizowana. Ale fakt idzie tego bardzo dużo, zastanawiałam się kiedy zaprzestanę używać wkładek ale coś czuję, że jeszcze długo długo się z nimi nie rozstanę :face_with_hand_over_mouth:

Ja z początku używałam ale nic nie leciało więc zdjęłam i jak któregoś ranka się obudziłam gdzie stanik i koszulka mokra to rany :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Najgorzej w nocy , a ja nienawidzę spać w staniku .