Promocje Światowy Tydzień Karmienia Piersią

Karmienie piersią to wyjątkowa droga - pełna bliskości, czułości i wspólnych chwil. Wiemy jednak, że każda mama przeżywa ją inaczej. Dlatego w LOVI chcemy wspierać Cię na każdym etapie tej pięknej przygody.

Z okazji Światowego Tygodnia Karmienia Piersią przygotowaliśmy promocję na wybrane produkty wspierające karmiące mamy:

:heart: Podgrzewacz AirWarm - 169 zł zamiast 199 zł
:heart: Osłonki silikonowe - -20%
:heart: Lanolina - -20%
:heart: Wkładki laktacyjne - -20%

Promocja dostępna tutaj: https://lovi.pl/c/promocje

Bo troska o mamę jest równie ważna, jak troska o maluszka :heart:

13 polubień

Swietne promocje ! Swoja droga kochamy podgrzewacz AirWarm ! Ratuje mi wyjazd :heart: nie musze sie martwic o wode , moge go uzyc w kazdym miejscu . Zawsze gotowy do pracy ! Jesli ktos go jeszcze nie ma to naprawde baaaaardzo polecam :heart:
Dzięki takim produktom karmienie piersia / swoim mlekiem jest duuuzo latwiejsze . Dziekuje :smiling_face_with_three_hearts:

Super! Takie promocje zawsze cieszą, szczególnie na tak przydatne produkty :star_struck::star_struck: I na pewno przyda się wielu karmiącym mamom :smiling_face_with_three_hearts:

Faktycznie przecież mamy Światowy Tydzień w najzdrowszej restauracji smaków dla maluszków na Świecie :white_heart::white_heart::white_heart::white_heart: Piękne promocje oraz znana marka z cala pewnością przyciągnie Mamy karmiące ale osoby które szykują prezenty na wyprawkę :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ooo super prowincje ! Wkładki idą u mnie jak woda :face_with_peeking_eye: muszę zrobić zapas

Promocje idealne dla mnie, muszę się zaopatrzyć jeszcze przed porodem! :slight_smile:

Oooo jak zwykle redakcja myśli o nas w ten ważny czas dla mam które karmią piersią :smiling_face_with_three_hearts: Bardzo to miłe

Jak zawsze pamiętacie o kobietach i robicie świetne promocje. Taki piękny tydzień to trzeba celebrować .

Bardzo dobre ceny, dziękujemy!:heart:

To bardzo dobra okazja dla mam karmiących piersią super przydatne produkty w dobrych cenach :smiling_face:

Dziękujemy, że pamiętacie o Mamach! :smiling_face_with_three_hearts:

A wszelkie rabaty i promocje zawsze są idealną okazją do zakupu fajnych, jakościowych produktów niezbędnych przy karmieniu piersią! :smiling_face::smiling_face: :smiling_face_with_three_hearts:

Ja przede wszystkim bardzo się cieszę, że jest obchodzona taka okazja jak Światowy Tydzień Karmienia Piersią - i bardzo się cieszę, że mogę być w tym zacnym gronie :smiling_face_with_three_hearts:

W dzisiejszych czasach karmienie piersią, w tym walka o laktację jest zdecydowanie łatwiejsze, przede wszystkim dzięki tak świetnym produktom na rynku!
Dziękujemy za mega promocje z okazji tego wydarzenia :heart:

Uwielbiam te wkładki laktacyjne 🩵🩵

1 polubienie

Świetna akcja ! :heart:
To cudowne, że pamiętacie i skupiacie się na mamach karmiących piersią 🫶🏼
Niektóre z nas na pewno musiały mocno zawalczyć o to aby móc karmić swoim mlekiem, nieważne czy KP czy KPI ale to nadal mleko mamy a Wy nam w tym pomagacie i ułatwiacie macierzyństwo tak świetnymi produktami, które macie w swojej ofercie :white_heart:
Wierzę, że nie jedna mama skorzysta z tej super promocji 🫶🏼

Świetna inicjatywa :blush: juz wrzucam wkladki do koszyka

Ogromnie się cieszymy, że podgrzewacz AirWarm tak dobrze się sprawdza! :heart_eyes: :revolving_hearts:

1 polubienie

Dziękujemy :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Dziękujemy za miłe słowa :heartpulse:

1 polubienie

Bardzo nam miło, dziękujemy :heart:

1 polubienie

Wiemy, że karmienie piersią czasami bywa wymagające i cieszymy się, że możemy wspierać karmiące mamy :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

2 polubienia