Ja jeszcze kupiłam jakieś w Sisnay i na allegro ale stwierdzam właśnie z te ten Canpol jest najlepszy
Taaak, mi też on najbardziej podpasował 🫶🏼
To dla mnie właśnie jest jeden ten minus tego biustonosza z Canpola , że te ramiączka są grube i do sukienki słabo to wygląda. Ale wiadomo to stanik do karmienia i na pewno te duże ramiączka super trzymają duże biusty.
Właśnie pisałam wyżej o tym, że do sukienek na ramiączkach się on nie nadaje bo jego ramiączka są grube i to nie wygląda za fajnie… ![]()
To ja się nie zdecydowałam na ten stanik , zamówiłam podobny na shein i całą ciążę chłodziłam w nim i był ultra wygodny a teraz nie potrafię w nim chodzić
za bardzo mi piersi urosły i taki nie wygodny :![]()
Tu macie rację bo chciałam ubrać do takiej z
cienkimi ramiączkami i klops był… musiałam zmienić kreacje
Ja ostatnio miałam imprezę
to poszłam bez
a wkładki laktacyjne po prostu na sukienkę przykleiłam
![]()
![]()
![]()
Ciężko znaleźć takie porządne, żeby pasował do sukienek i to w przyzwoitej cenie jeszcze
jak udało mi się znaleźć coś co naprawdę podpasowało i cena nie była wygórowana to oczywiście nie było mojego rozmiaru… ![]()
A teraz skąd kupujesz ubrania ? Mi ciężko po ciąży coś dostać
Niektóre sportowe moje mają cienkie ramiączka ale to ewenement
Chodzę w swoich z przed ciąży , jeszcze trudno mi się dopiąć w jeansy i spodnie na guzik takie co się nie rozsciagaja w pasie ale w resztę wchodzę bez problemu ![]()
No właśnie , a tak poza tym to mój najlepszy biustonosz do karmienia . Jest tak wygodny i przyjemny , że ciągle go noszę i tylko piorę .
Muszę poszukać takich na cienkich ramiączkach i kupić takie na wyjście właśnie, żeby móc założyć do sukienek ![]()
@daruniax33 Taaak, ja też go tylko noszę i piorę ![]()
Oo to ile schudłaś po porodzie ?
Szukaj szukaj i daj znać jak znajdziesz coś ciekawego i wartego uwagi.
@daruniax33 ni ja się teraz zastanawiam czy nie dokupić drugiego. W sumie to szkoda że nie ma czarnych
Czarny by się przydał zdecydowanie.
Fajnie by było jakby taki wprowadzili.
Ja ważę mniej niż przed ciążą z🫣 ale w ciąży też dużo nie przytyłam aż martwiłam się że za mało. Ale teraz kp i stres więc jak już przestanę karmić pewnie troszkę przytyje
Ja też ważę mniej
tylko brzuszek wystaje ![]()
Na razie 10 kg
zostało mi do wagi z przed 7 ![]()
Spróbuj sobie ubrać jakąś obcisłą koszulkę taką wyszczuplającą żeby to wspomóc ja tak zrobiłam tydzień po porodzie i ten brzuszek się spłaszczył ale muszę nad nim popracować po połogu
Daj sobie czas !
serio ![]()