Promocje artykułów dziecięcych

Basiu bardzo fajne podejście , myślę że każda z nas szuka promocji tak by można było zaoszczędzić tam gdzie się da:) Ja tez przeglądam gazetki i z nich korzystam i dlatego czasem mogę sobie pozwolić na więcej

Ja używam pieluch z tesco od dłuższego czasu i nie miałam problemu żadnego, nawet powiem więcej nas z biedronki odparzały a tesco loves baby te zielone nic, tylko trzeba mocniej zapinać bo gumek nie mają i czasem jak na samym początku za luźno przypinałam to kupka wyleciała, a teraz nawet na noc raz założyłam bo zapomniałam sobie kupić pampersów i nie przesiąkły. A w zasadzie one cały czas sa na promocji i są chłonne

Co do promocji w rossmannie
chusteczki nawilżane pampers 6 op za 24,99
Przy zakupie dwóch kaszek Nestle trzecia gratis

Real od 16.04 do 19.04
Mleko Bebiko 800 g za 32,99

carrefour do 19.04
krzesełko dziecięce plastikowe za 8,99 9może przydać sie na podwórko u mnie sprawdza się czasem w domu
chusteczki nawilżane pampers 6 op za 24,99

Ja najbardziej lubię te promocje w rossmannie :wink: Dodatkowe promocje są tylko dla użytkowniczek karty ROSSNĘ. Ostatnio kupowałam za niecałe 10 zł 3-pak chusteczek z CLINIC i za niecałe 10 zł płyn do kąpieli NIVEA BABY.
Teraz zamierzam wybrać się po te chusteczki z PAMPERS :wink:

W Rossmannie Mleko NAN Junior ( 2x 350g za 15.99) ? Czy cena za jeden kartonik przy zakupie 2 ?
Jesli za 2 to warto jesli ktoś podaje takie mleczko :slight_smile:

Lovi, smoczek gryzak silikonowy, 3-6m, Hot&Cold, 2 szt. - 17,29 z kartą Rossnę

W Rossmanie z kartą Rossnę
*szampon dla dzieci Jonhons Baby 5,50 zł
*chusteczki Nivea baby 126 sztuk za 11,30 zł

Obecnie niektóre akcesoria Lovi sa w promocji w Smyku, ale chyba tylko internetowym. Tzn. zamawiam na necie a i tak odbieram w sklepie.
Nie wiem czy te promocje sa tak dobre, ale podam przykład:

• niekapek 250ml od 12 mies. 20 zł
  • uchwyty, 2 szt. 8zł.

W tesco na promocji obecnie do 07.05
plastikowa kosiarka z dźwiekiem za 19.99 (ja jutro mam zamiar namówić męża na zakup)
piłki gumowe po 5.49
do 29.04
chusteczki pampers 6 op za 24.99
kaszka dla dzieci nestle 230 za 6.79
piaskownica muszla za 29.99

w realu do 07.05
taczka (z sitkiem, łopatka i grabkami) za 24.95
skakanka dla dzieci za 1.99

do 29.04
krem do opalania lirena dla dzieci filtr 50 za 23.99
krem do opalania z ziajki spf 25 dla dzieci za 11.99
krem do opalania dax spf 30 dla dzieci za 9.99
ziaja na insekty dla dzieci za 6.99

W Skarbie Rossmanowskim - chusteczki nawilżane babydream 2x80szt za 6,99,słoiczki babydream od 2,99
dla posiadaczek karty rossnę soki bobofrut 2+1, krem nivea baby 7,69,

3-pak chusteczek z CLEANIC w kauflandzie za 9,88zł. A w tesco i rossmannie chusteczki PAMPERS za 24,99 (6cio-pak)

I w Kauflandzie jeszcze szampon Bambino za niecale 4 zl :slight_smile:

Marta-1987 cena tych pieluch mnie powaliła. Nie używam wprawdzie huggisów, ale te bym kupiła. Niestety nie ma rozmiaru 4:(

U mnie bratanek nie mógł używać huggesów miał silne uczulenie. Sama jakoś teraz się ich boję używać :wink: A chusteczki z huggesów mi nie odpowiadają ,dlatego pieluszek bym też nie kupiła :wink:

Teraz w tesco z kartą clubkard pampersy sa po 69,99 zł za mega paki (zaczynając od mini 148 szt.) a bez karty 79,99. :wink:

Huggiesy używałyśmy przez krótki czas, zawsze dawałam im szanse kiedy trafiały sie promocję, myślac ze coś się zmieniło, kiedy weszły nowy typ tych pieluszek jednak przy moim energicznym dziecku, tylko miałam prania dwa razy wiecej, wiec wolałam kupować sprawdzone pieluszki

Właśnie kupiłam te huggiesy ale słabe rzepy maja no i boki bez harmonijki ale moje dziecko jest jeszcze nie czołgate wiec jakoś damy rade. Uczulenia na razie nie zaobserwowałam :slight_smile:

Od poniedziałku w Lidlu macie pieluchy Pampers za 29,99. Chusteczki Pampers za 8,49.

Dziewczyny, a gdzie kupujecie bepanthen baby? Zazwyczaj kupuję w Gemini przy okazji innych leków, ale teraz nie mam potrzeby zamawiania innych leków…

Ja bephanten zazwyczaj kupuję w aptece.

Małosiu tylko, że w aptece w moim mieście kosztuje 35 zl za setkę, a kiedyś w markecie na promocji kupiłam 100+30 w przeźroczystym opakowaniu za 31…