Promocje artykułów dziecięcych

Monika wszystkie mleka 1 mają zakaz promowania co regulują przepisy, więc promocji nigdzie nie znajdziesz chyba że jakiś sklep który ma małą marżę.

Dominisia …No faktycznie nie ma promocji na 1 …zawsze jak była to wszystkie poza 1 , zapomniałam :slight_smile:
dzis Sz. podjedzie do Kauflanda i zobaczy …jedziemy do nich 20 i stwierdzilismy ze zaopatrzymy ich w pampersy , mleczko …jakiś żel do mycia …nie przelewa im sie takze sie uciesza jak od 3 praktycznie rodzin dostana po takiej paczce ( moja mama , moja siostra z rodzina i my ) , wystarczy ze kazdy kupi po paczce pamperków po 2 kartony mleczka i zobaczcie jakie zapasy maja heh :slight_smile:

No a przy maluszki to takie zapasy potrzebne i to bardzo. Mleko może też sprawdź na stronie bebiko kiedyś chyba prowadzili sprzedaż…

Monika1993 to będziesz blisko mnie :wink: jakieś 30 km, jedziecie na święta

Co do promocji wczoraj w szkrzynce znalazłam chyba wszystkie możliwe gazetki więc napisze co wiem:
Real od 10.04 do 16.04
Pieluchy Pampers active baby 39,99
Chusteczki nawilżane Huggies 3 op za 13,99
Pasta Elmex dla dzieci 9,99

Tesco od 10.04 do 19.04
Kaszka Bobovita mleczno-ryżowa 230 g za 6,79
Pieluchy Loves Baby 2 op za 50 zł
Mleko Bebiko 800 g za 31,99
z kartą clubcard:
Pieluchy Pampers zielone Giant pack za 44,99
Pieluchy pampers białe (karton rozmiar midi maxi) za 84,99
Chusteczki Huggies 4op za 16,49
Dania Bobovita 3 w cenie 2

Rossmann od 10.04
Bobini płyn do prania 1 l za 8,99
chusteczki nawilżane babydream (niebieskie) 80 szt za 3,99
z kartą rossnę:
chusteczki dzidziuś 3 op za 9,59
Pampers pielucho-majtki 49,99
Nestle Nan pro 800 g 33,79

Netto od 07.04 do 13.04
Pieluchy Pampers pomarańczowe za 23,99

pepco od 11.04 do 24.04
płyn do baniek mydlanych (uzupełnienie 900 ml) za 9,99

Kaufland od 10.04 do 16.04
Kaszka Bobovita mleczno- ryżowa 230 g za 5,99

mamabasia tak na swieta :slight_smile:

My mamy tą kolejkę i przebijankę z ikea u babci, są świetne, Lenka bardzo lubi się nimi bawić :slight_smile:

maalgorzataa już kilka razy przymierzalam sie aby zamowic ta przebijanke , mowisz ze jestes zadowolona ?

Lenka jeszcze za bardzo sama nie umie przebijać tych pałeczek, ale lubi je wyciągać :slight_smile: Ogólnie fajna, nawet siostry synowi (2 lata) się podoba.

To dzis zamówię …za niecałe 28 zł na allegro

Promocja: pieluchy pampers w sklepie agito.pl
Trzeba sie zarejestrować na pampers.pl aby dostac kupon.

Właśnie kupiłam pampers active baby 4 w tej promocji: 58 zł za 99sztuk.

Pieluchy Dada dwie paczki 50 zł, przynajmniej wczoraj były bo maz kupił i ja sie dzis dopiero o tym dowiedziałam :smiley:

Lipka166: U nas za tą cenę jest karton pieluszek :stuck_out_tongue: Chyba, że o to Ci chodzi :slight_smile:

Ty no znowu u nas nie ma DADA :((

Monika, a próbowałaś babydream premium z Rossmann? Chyba w podobnej cenie co dada. Ostatnio kupiłam w promocji nr 4: 35 sztuk za 18 zł (czy jakoś tak).
Mój mąż się śmiał jak zobaczył na początku mn.in. ze są takie cienkie, a tu okazało sie ze bardzo dobrze wszystko absorbuja i sa miękkie. Nie widzę różnicy między nimi a Pampers Active baby jeśli chodzi o jakość, ale sa troche cieńsze choc absorbuja podobnie. Nie zakładam ich na noc, wiec nie wiem jak sie na dłuzej sprawują ale podejrzewam, że w porządku.
Jutro zamieszcze zdjecie jeśli ktos chce obejrzeć je.

dziewczyny co do pieluszek w Tesco też jest promocja na te ich pieluszki
dwie paczki za 50 zł
kupiłam i sprawdziłam i jestem naprawdę zadowolona dla mnie są one lepsze niż z biedronki

Beatrice bardzo dużo mam narzeka na te pieluszki z rossmana ja raz kupiłam i były takie grube
że nie dawały się do użycia

Tak, te rossmann sa okropne tez kiedys kupiłam na probe, ale miło zaskoczyły mnie Babydream Premium. Dadę tez kiedyś próbowałam i w moim odczuciu te Babydream Premium sa lepsze. Jednak musze powiedzieć, ze regularnie uzywam tylko Pampers Premium, pozostałych sporadycznie (jak mam zalozyc na krótko,) ale zadko jest na nie dobra promocja.

ps. Mamabasia, zauważyłam już od dłuższego czasu, że Ty masz obczajone wszystkie możliwe promocje :slight_smile:

mamabasia zobacze czy u mnie jest ta promocja i kupie bo kiedys mi sasiadka dała jednego z tesco na próbe i problemu nie miałam z nimi :slight_smile:

Ja również polecam pieluszki z tesco te zielone, są miękkie niczym pampersy nie tak twarde jak Gagi z Tesco, cena atrakcyjna, chyba nie tak dawno w sprzedaży, bo wczesniej ich nie widziałam, używamy ich wyłącznie na spacery i są ok.

Beatrice ja nic dla małej nie kupuję bez promocji, jak przychodzą do mnie gazetki promocyjne ze sklepów to zawsze szukam promocji, jak mogę to oszczędzam