Promocje artykułów dziecięcych

Dziewczyny jak wiadomo dziecko to nie tylko igrom radości ale i spory wydatek .
Może piszmy tutaj co i gdzie mozna kupić w promocyjnej cenie ?
Proponuję aby informacja wyglądała np tak

Co - gdzie -cena - termin promocji

Chusteczki Tami - Polo Market - 2,99 zł - do 22.01.2013

Pieluchy Pampers MultiPack - Carrefour - 79,49 zł - do 21.01.2013

Mleko Bebiko- E.Leclerc- 12,85 zł - do 20.01.2013

Hm, ja polecam stronę promo baby, na której są aktualne promocje związane z dziećmi :slight_smile: Mam nadzieję, że nie oberwę od admina za nazwę strony.

aktualnie biedronka pojawiły się pieluchy huggies we wszystkich rozmaiarach za kurcze nie pamietam ale chyba 36 zł

rossmann : dwa obiadki bobovita w ty drugi jest 50% taniej
mleko enfamil premium lipil 800 za 41.99 dochodzi do tego jeszcze rabat z kartą rossnet.

nie ma jak to reklamy dostarczane do domu… A cena czyni cuda

w Kauflandzie w dn. 19.01- 20.01 pieluszki Pampers Sleep & Play Maxi 22,99zł 50 sztuk.

Od 21 stycznia w lidlu body niemowlęce z długimręawe 2-u pak 15.99
Pajacyk z weluru 19.99
Jakościowo są dobre bo czasem kupuję jak są marki lupilu.

A od dzisiaj tj 21.01 w Biedronce są antypoślizgowe rajstopy niemowlęce po 8,49. Takie grubsze w rozmiarach 62/68 74/80. Mieliśmy już kilka par tego rodzaju i były bardzo fajne. Ciepłe i miłe. Więc jak tylko temperatura trochę podskoczy to idziemy na zakupy :slight_smile: Bo teraz u nas brrr… -11 :frowning:

Proud Mommy dokładnie ja również polecam tą stronkę jest wszystko na bieżąco z różnych sklepów. Promocje są wszędzie :stuck_out_tongue: i co chwilkę gdzieś coś innego więc tam najlepiej sprawdzać - każda z Was znajdzie to co ją akurat zainteresuje.

od 30 do 04.02 w carrefour pampersy będą po 39.89 różne rozmiary

Hm, po co podawać link do aktualnych promocji, skoro można poprzepisywać wszystko na raty :stuck_out_tongue:

u mnie ten link mimo że kopiuje go milion razy nie działa niestety. Juz przepisuje nazwę i wyświetla mi sie że witryna jest niebezpieczna i odsyła z powrotem.

promo baby pl - mnie działa bez zarzutu

w googlach spoko wyświetla się, ale jak juz klikam to lipa:-/ może się kiedyś naprawi.

miejmy nadzieję, że to nie jest zbiorowy problem :stuck_out_tongue:

Od dzis w Rossmanie promocja na mleko BEBIKO - 11.99 zl
W NETTO - Kaszki BoboVita 2 szt - 11.49 zl
NETTO - Danie BoboVita 2x190 g - 6,99

Iwona Proud Mommy pisała o tej stronie już 17 stycznia :slight_smile:

No tak faktycznie, coś mi właśnie nie pasowało, przepraszam mój błąd. Dziękuje za czujność.

co do tej strony (w koncu otwarłam) to jest fajna, ale nie ma tam wszystkich sieci supermarketów. Sa tylko wymienione tylko te największe i najbardziej znane. Więc tak czy siak wart pisać o promocjach w mniejszych marketach, które prawdopodobnie są w wielu miejscowościach. Tak jak np Dino.