Promocje artykułów dziecięcych

To prawda Olcia. Dokładnie w Dino też można wypatrzyć coś dla maluszków taniej hehe.

Teraz w Smyku są 70 % wyprzedaże, bo wprowadzają nowe kolekcje. Mi wczoraj udało się kupić body z krótkim rękawkiem na lato, 3 sztuki za 16 zł (jakość świetna) i skarpetki pakowane po 3 pary za 7 zł (od tego jeszcze dostałam 20% rabatu i wyszły 5,60. Tylko trzeba się spieszyć bo idą jak burza za tą cenę i będzie wszystko przebrane - chętnych nie brakuje.

dobrze wiedzieć:-)
u mnie są 3 sklepy smyka więc się wybiorę, ale coś mi się zdaje ze już za późno:-//

Pewnie, że nie ma tam wszystkiego, ale ja, droga olciu, odnosiłam się do tych komentarzy, które zawierały akurat informacje z promobaby :slight_smile: Chętnie dowiem się, co ciekawego znajduje się w innych sklepach, choć takiego Dino to w swojej mieścinie nie widziałam. Aż sprawdzę, czy w ogóle coś takiego mamy :slight_smile:

a.100krotka - dzięki!! miło wiedzieć, że ktoś czyta poprzednie posty :slight_smile:

Proud Mommy ja nie pisałam nic odnośnie Twoich wypowiedzi, tylko takie moje zwykłe spostrzeżenie co co samej strony promobaby:-) które de facto jest absolutnie fajna.

W rossmanie jest promocja chusteczek nawilżających pampersa 26.99 za 6 paczek chusteczek w każdej chyba 63 sztuki ja zakupiłam ponieważ się opłaca

A ja trochę o innej promocji.Takiej już dla starszych dzieciaczków.
Można wymienić 5 opakowań po petitkach na zabawy edukacyjne.Ja wymieniłam córce i na razie schowałam.
A zabawy sa z literkami,cyferkami i angielskim.

Fajna promocja, ale obawiam się że mogą być problemy z odbiorem nagrody, gdyż jest to promocja do.wyczerpania zapasów i trwa do końca mają.

Własnie to jest minus że w wybranych punktach można to odebrać.Można je sprawdzić na stronie internetowej.
Ja jeszcze na angielski zbieram:)

Tesco - 4 obiadki bobovita za 12zł :slight_smile:

Od 13.05 w Lidlu Pampers Active Baby 44/54/62 za 33zł i Proszek Jelp 1,6kg 25,99 zł

W Realu owoce Hippa - drugi słoiczek za pół ceny.

Dzisiaj odebrałam komplet zabaw edukacyjnych z firmy czuczu (z petitków) są rewelacyjne. Na stronie czuczu.pl cena za 1 zabawę edukacyjną wynosi 24,90, a tak wychodzi za 5 sztuk misiów lubisiów - ciasteczek - koszt ok 6 zł (tyle należy zebrać za jedną zabawę edukacyjną). Polecam bo naprawdę warto :wink: tak jak pisała wcześniej dariolka :wink:

Ja też czekam na promocje pampków i jelp w Lidl :slight_smile: A od czwartku w Lidl namiot plażowy w bardzo przystępnej cenie 59,90. Myślę że jest to bardzo przydatny produkt szczególnie teraz na lato i wakacje.

to wszystko sie opyla o ile mozna je wymienić. Jakiś czas temu była akcja z colą korki za startery mieliśmy kilka i w efekcie nie było gdzie wymienić?
a jaki maja skład te lubisie nadają się dla 16 miesięcznego dziecka?

lubisie to biszkopt z odrobiną czekolady lub marmolady w sobie

W Intermarche od 9.05 promocja na:
Bebiko 2 - 11,99
Nestle Junior - 11,75
BoboVita obiadek mały - 3,11
Gerber obiadek duży - 3,99
BoboVita deserek mały - 2,63
Hipp herbatka granulowana - 9,59
Kaszka mleczno ryżowa Nestle - 4,99

W drogeri Natura
Pampersy - od 0,47 zł za pieluszkę

W biedronce mają mieć teraz asortyment dziecięcy m.in body 3pak za 19,99 zł,ręcznik kąpielowy z kapturkiem+myjka za 21,99 zł,zabezpieczenia na gniazdka,kanty itp

W drogerii hebe 2 deserki bobovita w cenie jednego (2,99zł). oraz chusteczki pampersa 4 paczki za 20zł

W rossmanie można też korzystać z karty dzięki której po rejestracji owej karty można otrzymać zniżki w sklepie Rossman. Karty są dostępne w sklepie

Gerber ma teraz tez promocję gdzie za 20 wieczek słoiczków można otrzymać rabat 20% do sklepów smyk