Promocje artykułów dziecięcych

Pieluchy pampers Sleep and Play w marketach netto (akcja chyba sprzed dwóch tygodni, ale widzę w sklepach, że jeszcze są) “3” 58szt 27,99zł (ta sama cena za 50szt “4” i 42szt “5”)
Pieluchy Pampers AciveBaby w marketach LIDL (“3” - 62szt, “4” - 56szt, “5” - 44szt) za 33,00zł. Dodatkowo kupując dwa opakowania można wygrać zabawkę dla maluszka :wink:

Pozdrawiam,

Teraz będzie bardzo dużo promocji dla małych dzieci w tesco (od czwartku) - między innymi: chusteczki pampersa, gerbery, pampersy.

Co do lubisiów to które wykorzystaliście opakowania, bo widziałam jedne z napisem promocja i zwykle bez napisu z napisem droższe

Lubisie obojętnie jakie można oddać (i te z nalepką promocyjną i te bez) a uznają, ja wymieniałam na czuczu literki i cyferki bo angielski już kiedyś dostaliśmy.

bo wcześniej myślałam ze tylko promocyjne, ale skoro można wszystkie to git, mała polubiła te ciacha i dostaje takie ciastko rozkrojone na 5 dni :wink: o ile mąż nie zje wcześniej;)
jeśli chodzi o wymiane to wezmę pewnie to co zostanie ;/ ale bardziej bym się skupiała za cyferkami i literkami;)

Hmm u nas uwzględniali tylko promocyjne opakowania i pani w sklepie sprawdzała czy kody kresowe nie są uszkodzone.Ja muszę jeszcze na angielski wymienić.Aha i do każdego zestawu dodają jednego petitka lubisia do zjedzenia:)

no nie wiem Anita czemu tak ale sprawdzała…

w Biedronce pampersy HUGGIES super dry - 32.99
w smyku mają świetne promocje na ubranka :slight_smile:

Od 23.05 w Biedronce:

Pampersy Dada 92 szt===> 49,99 zł
Proszek Lovela 600g===> 5,99 zł
Bebiko 2x350g+osłonka samochodowa===>26,99 zł
Kaszki Bobovita===> 6,89 zł

http://gazetki.biedronka.pl/g92,wielki_swiat_malego_odkrywcy.html#/Wielki świat małego odkrywcy/0

W carrefour:
promocja na chusteczki nawilżane pampers sensitive 6 sztuk za ok 21 (20 z groszami)
Pampersy active baby oraz premium za 36,99

Na rok Rossnę trochę promocji w gazetce, ale takich standardowych plus np. 2+1 czy 3+1 słoiczek gratis od jutra Drogeria Rossmann.pl: Kosmetyki i zapachy online

carrefour do 03,06
Sok Gerber - 4szt 10,77
Danie Bobovita - 4szt 14,67

słuchajcie a jak jest z mlekiem bebiko czy u was też tak zdrożało? gdzie kupujecie najtaniej?

Ja bebiko kupuję w Biedronce albo Centrum. Nie zauważyłam, żeby zdrożało… teraz będę wprowadzać pomału Bebiko 2, w każdym razie bebiko1 nie zdrożało, nie wiem jak dla tych starszych dzieci.

W carrefour jest ponad 15zł stąd się zdziwiłam jak zobaczyłam cene ale wczoraj byliśmy w auchan i tam niecałe 12zł kosztuje

Ale Bebiko1 tak kosztuje prawda? W biedronce kosztuje 14,99 a swego czasu były po 13,99

Ja troszeczkę z innej beczki :wink:
W empiku kupiłam książkę z wierszami: Brzechwy, Tuwima, Fredro, Krasickiego, Mickiewicza przecenioną o 60 %. Kosztowała 39,99, a zapłaciłam za nią 16 zł. Polecam warto - wiersze świetne, przypominające dawne czasy, i co fajne - piękne, kolorowe ilustracje przyciągające uwagę nie tylko córeczki ale moją także :wink:

Gonia ja kupuje 3ale oni mają ceny chyba wszystkich takie same

a propo bebiko na promocji od jutra 11,95zł w carrefour :wink:

Jeśli chodzi o wiersze to kiedyś kupiłam podobną książkę z wierszykami która mała uwielbia czytam jej przeważnie na noc super się sprawdzają, są krótsze niż bajki więc mała słucha do końca;-)

W Rossmanie:
Pieluchy Pampers Premium Care 59,99 zł + chusteczki pampers za 1 zł
Chusteczki Babydream 4x80 szt za 13,90 zł

W Naturze (tylko promocja chyba do dzisiaj ale nie jestem pewna):
Jelp płyn do płukania tkanin 1l 8,99 zł
Kupując dwa produkty Johnson Baby miarka wzrosty żyrafa gratis
A dla starszych dzieci zestaw pasta do zębów+szczoteczka+kubek Aquafresh Kids za 13,50 zł

Kubek niekapek Lovi Hot&Cold Friends w wybranych sklepach Rossmann za 24,99zł :slight_smile: Dla porównania w Smyku u nas ten sam kubek jest o 10zł droższy ;o