Rossman mleko Nestle 30% z kartą rossmann
Dzis widziałam tez jogurty Nestle -30% w rossmanie.
o dziękuję Lipka ja dziś wypróbowałam z młodym te jogurty i zjadł 2 więc chyba zacznę mu kupować. A w tesco płaciłam prawie 11 zł (10 z groszami)
Od 3.04. w tesco będą chusteczki cleanic 2+1 za 9,99 zł
w biedronce 500 łamigłówek dla starszaczka za 9.99 , moze byc fajne ![]()
Kikacu nam pediatra bardziej polecała zwykłe jogurty naturalne niżeli te nestle, osobiście nie zbyt mnie przekonują te jogurty z racji tego że stoją poza chłodnią
Anita dziękuję Ci za radę, mój syn miał chwilowego smaka, bo zjadł jednego dnia, a teraz buzia na kłódkę więc nestle się jednak nie sprawdziło.Dobrze, że nie pognałam pochopnie kupować więcej.
w kauflandzie sa teraz tansze papmpersy sleep & play rozmiar 3 paczka 100szt za 37,99 jakoś tak niecałe 38zl. ja an zapas kupiłam 3 paczki mam nadzieję że mi nie wyrośnie
Do kiedy promocja nie wiem ale jeszcze aktualna (wczoraj je widziałam bynajmniej jeszcze)
majeczka2013 promocja była do wczoraj
a ja w rossmannie dziś kupiłam (za pośrednictwem męża) znów na promocji podkłady do przewijania, czasem używam zazwyczaj kosztują 15 zł dziś zapłaciłam 9,99 promocja trwa do 09.04
o to sorki za wprowadzanie w błąd
dla mam które posiadają kartę CLUBCARD w Tesco
gazetę Tesco Loves Baby można kupić za 1 grosz
a w gazecie super zniżki
5 zł na pieluszki Tesco Loves Baby Super Fit
5 zł na mleczko bebiko junior 3 lub 4 800 gram
3 zł na kaszki bobovita przy zakupie 2 sztuk
6 zł taniej przy zakupie 5 sztuk obiadków bobovita
2 zł taniej przy zakupie 3 sztuk dań gerber
W realu są Pampersy jakaś mega paka ![]()
mamabasia u nas nie ma takiego katalogu
a fajne obnizki widze
Johnsons chusteczki za 15.69 (4 szt)
Monika1993: Wejdź na stronę tesco, zakładka gazetki i tam wprowadzasz najbliższy sklep, który Cię interesuje i w gazetce masz zawarte promocje tylko w tym sklepie. Ja tak sprawdzam u siebie, na szczęście mam kilka tesco niedaleko i te większe i te mniejsze.
W realu też są chusteczki 6op za 24.99 pampers, a w rossmannie jak któraś używa to są chusteczki babydream 4op za 13,99
Pepco aktualnie proponuje śpiochy, rożki, spodenki itp
maalgorzataa niestety …nie ma . Najbliższy jakies 48 km ![]()
Anita ja tez w szoku bylam ! moze miało byc do 10 kg ?![]()
Słuchajcie mam prosbe …jakbysice słyszeli o promocji pampesików sleep&play 2 i mleko BABIKO1 to bede wdzieczna
Monika1993 chodzi Ci o te pieluszki pomarańczowe
powinny być Kouflandzie
bo om z gazetki nie sprzedały się te maga paki
moja teściowa wczoraj kupiła za 30 zł 100 pieluszek
mleczka nie znajdziesz nigdzie w promocji, bo prawo zabrania reklamować mleko 1
a jak Twoja bratanica, jak ma na imię ?