lipka ja wczoraj byłam na zakupach w biedronce i u mnie nie było nic z dziecięcych artykułów w promocji
no ja ogladalam gazetke i tez nie widze
maalgosiuu odezwij sie xd
Dziś partner kupił pampersy dada w promocji, zamiast 29,90 zł jak zwykle, zapłacił 24,90. Może niewielka różnica, ale jest ![]()
No to mam nadzieje że u nas też będzie
Dziwie sie tylko ze nigdzie nie piszą o promocji ![]()
u mnie tez nigdzie nie wyczytałam …maalgorzataa moim zdaniem fajna promocja ![]()
Zaraz mały wstanie to ubieram sie i lece obczaic ![]()
Na oficjalnej stronie biedronki nie ma informacji n/t promocji pieluch. U nas w sklepach też brak takiego info. Mamy za to dzbanki Brita 3l po 44,99 z dwoma filtrami ![]()
To nie wiem czemu taka promocja tutaj.
maalgorzataa ja jade zaraz do meblowego i wjade do naszych 3 biedronek …mam nadzieje ze cos bedzie bo akurat nam sie koncza ![]()
Co chwilę są promocje
Teraz akurat w carrefourze są chusteczki z jonhson’s 4-pak za 21.99 + drugi 4-pak za 1 zł
Ja akurat ich nie używam
A tak pampersy giga pudło za 99,00 zł w tesco. Mi często z rossmanna przychodzą też promocje na kartę rossnę ![]()
U nas tez nie ma promocji na pieluchy ![]()
A w Kauflandzie są promocję ogrodowych zabawek dla dzieci ![]()
Ja dzis do pepco zajrzałam, a tam zabawki do piasku po 6,99 oczywiście piękny rózowo-fioletowy zestaw młodej zakupiłam ( w zestawie 2 waiderka, konewka, grabki i foremki do piasku, a i jeszcze łopatka), a Fi za to półśpiochy za 7,99
w super-pharm promocja na smoczki Lovi night&day (2 szt, rozmiar 6-18 m) za 19.99 promocja do 9 kwietnia
Po te wiaderko do pepco również muszę się udać, co prawda mam jedno, ale taka cena, a w dodatku z konewką, że małej z pewnością się spodoba.
kikacu to ja dzis w Auchan widzałam za 20.90 gr …cena nomalna nie w promocji ![]()
My w pepco kupilismy za 20 zł samochód + wiaderko z grabelkami , łopatka i foremkami do piaskownicy ![]()
Monika to ja ostatnio jak zmieniałam smoczki zjeździłam się i najtaniej było wtedy w tesco za smoczki zapłaciłam 25 zł stąd uważałam, że ta cena to promocja
ale widzisz do auchana mam strasznie daleko i nie wiedziałam po prostu
W super pharm kiedyś natrafiłam również na promo smoczków, jednak kiedy już tam dojechałam okazało się ze sa w promocji tylko niektóre wzory smoczków;/
Cod o zestawów do piasku z Pepco równiez mamy taki zestaw z tamtego roku, świetnie się trzymają i mimo dość częstego użytkowania nadal wyglądają atrakcyjnie., aktualnie gdzie mieszkam mam Pepco blisko jednak jest tak strasznie cieżko poruszać się wózkiem dlatego teraz rzadko tam zaglądam;/
A ja dziś zakupiłam małej kilka bluzeczek na długi rękaw w pepco, w dodatku na promocji kilka z nich było. Do tego piłkę i zabawki gumowe do kąpieli, bo jak je mała zobaczyła, to oddać nie chciała ![]()
Małgorzataa a w kiaje cenie te gumowe zabawki do kąpieli, bo u nas kaczuszki padły, znaczy się no mama je chciała wycisnąć i jedną rozerwałam akurat największą i płacz jest , a w tesco dziś byłam to prawie 20 zł
Kikacu: 8 sztuk zabawek za 9,99 zł. W naszej znajdowały się dwie żółte kaczuszki, dwie żabki, rybka, żółwik i coś jeszcze, ale nie pamiętam ![]()
Guma jest nieco miękksza niż tych zabawek baby ono, które mamy, ale małej się podobają. Za 14 zł jak dobrze pamiętam, była duża kaczuszka i trzy małe.
Dziękuję Małgosiu, wyślę dziś męża żeby sprawdził czy w naszym Pepco są, żabki się spodobają może młodszemu, a kaczuszki oddam Gabi żeby nie rozpaczała ![]()
Od jutra w carrefourze są kaszki bobovita druga 50% taniej wychodzi za 2 sztuki 11,84
U mnie w realu widziałam też auta Wader te średnie po 29,99 czyli 10 zł taniej niż w innych sklepach jak się przyglądałam ostatnio (jakby któraś mama do piaskownicy chciała)
W netto sa puzzle piankowe za 29,99 910 sztuk) od 31.03 do 09.04 i odzież niemowlęca i ciążowa.