Profilaktyka raka szyjki macicy - nowe badania

Są też w kulce , ale masz rację mi też nie wszytkie pasują dezedoranty w zapachu i też zawsze sprawdzam najpierw kiedyś dawno używałam fioletowej rexony ale mi się ten zapach podobał.

Ja jak mi nie spasuje to albo śmierdzi w połączeniu z potem albo jest taki drażniący

Ja cały czas używam taki

1 polubienie

Z Action?

Niee to całkiem chyba inna firma :smiley: to jest ta sama firma co testy ciążowe :slight_smile: ja kupowałam na allegro ale są też w Hebe lub rossmanie i mam jeszcze do higieny intymnej i bardzo go polubiłam

To jak będę w Rosmann to zobaczę i sprawdzę zapach

Tego niestety nie sprawdzisz , bo jest zabezpieczenie w środku ale jest taki bez zapachu , delikatny jak krem

Ja mam od nich pastę , jest bardzo dobra nie krwawią mi dziąsła po niej

1 polubienie

Ja też mam, lubię ją ale pasta ciężko wychodzi

To tak , fajnie jakby pomyśleli nad inną tubką do niej

Ja często widze te produkty na instagramie , czesto firmy promują te kosmetyki dla mam i influeserzy, zawsze byłam ciekawa czy są naprawdę skuteczne jak piszą celebryci🤔

Noo fajnie by było bo jest na prawdę dobra, dziąsła dzięki niej mnie tak nie bolą . @Mama03 ja tam jestem zadowolona , mam 3 produkty i nie powiem złego słowa oprócz tego , że się źle wyciska pastę

1 polubienie

Ja mam czasem nadwrażliwość zębów i wtedy mylę pasta elmex ta zielona i mogę ją polecić z czystym sumieniem

Też jej używam i widzę mega poprawę. Wcześniej ciągle używałam wybielających past ale jakoś nie widziałam żeby one wybielały a tylko dodatkowo powodowały nadwrażliwość

Mi w ogóle dentystka odradziła korzystanie past wybielających bo niszczą szkliwo tylko

1 polubienie

Mi też odradzała , mówiła że to wcale nie jest takie dobre .

Też słyszałam że te wybielające wcale nie są dobre, rysują szkliwo

O to auper może kiedyś kupię do przetestowania.

Co do wybielających to również słyszałam negatywy , ale powiedźcie mi wszystkie które używały pasty wybielającej albo używa czy widzicie poprawę kolorystyczna po zastosowaniu past wybielających? Bo ja wogule nie widzę różnicy :flushed:

Ja też nigdy nie widziałam żeby były jakoś bardziej bielsze

Też nie widzę różnicy, dlatego już nie kupuję takich. Ja korzystam z elmex a mężowi kupuje jakąś która jest na promocji, bo on tej z elmex nie lubi (ja myję zęby to musi czuć bardzo miętowy zapach)