Prezent dla męża, walentynki

Ja juz dzis puscilam :heart_eyes: czekam na losowanie

1 polubienie

A ja wydałam 6 dostałam 5 :rofl:

1 polubienie

Heh chyba tez musze zagrac jak wam sie tak udaje wygrac takie wygrane :rofl::rofl:

I jak tam ? Wygrałaś coś ? @Mama.urwisa zaszalałaś ! :smiley: :rofl:

A gdzie tam :laughing: 2 trafienia tylko :laughing:

Ja też nie hahahahha

A miałaś swoje liczby czy losowe ? :smiley:

Moje liczby ale nie sa to daty urodzin :wink: bo slyszalam ze wiekszosc daje daty urodzin swoich meza czy dzieci

Taak dokładnie ja tak robię za każdym razem , więc mam zawsze te same liczby :smiley: Ale i tak dobrze że chociaż dwie się udało trafić :smiley: może następnym razem beda 3 ? Albo i więcej :smiley:

Wybierasz liczby zwiazane z twoim zyciem ? Wiem ze duzo osob daje nr liczby z dnia urodzin, lub jakies waznej daty :see_no_evil:

Ja tez mam jeden zestaw liczb ktore obstawiam ale kompletnie nie sa zwiazane ze mna.
No dzisiaj taka kumulacja ze chyba puszcze wiecej losow :rofl:

Taak, i coś nigdy nie mogą trafić w moje :see_no_evil: @Mamina jeju tak trafić w te 25 mln ? Może też kupię :see_no_evil: kupujesz stacjonarnie czy przez aplikację ?

Ja dziś gram 3 zakładu puściłam na chybił trafił

Ja zawsze na chybil trafil , ale chyba faktycznie bede puszczac jedne i te same , moze przyniosa szczescie

1 polubienie

Aplikacje

To jest super sprawa , że można kupić w każdym momencie i sprawdzić też od razu :wink: dajcie znać ile wam się udał otrwfic :smiley: i powodzenia ! 🩷:heart:

1 polubienie

Na zawsze tylko chybił trafił . :smiling_face: trzeba może jakieś swoje szczęśliwe liczby wybrać

@Mamina @magdallenka08971 a gracie w te gry na stronie lotto ?

1 polubienie

Ja nie gram bo to boty i nie znam nikogo kto by w to wygral.
No coz, milionerka tez niestety nie jestem… ale nie spodziewalam sie ze bedzie 1 i 2 wylosowane

1 polubienie

Ja kiedyś grałam ale więcej nie wygrałam jak to co wydałam , szkoda kasy według mnie . A Lotto kupiłam i nic :see_no_evil: 2 trafienia :see_no_evil:

1 polubienie