Prezent dla męża, walentynki

To czekamy do 22 :rofl: mi tez milion by starczyl na wszystko. Baaaa nawet 200 tys byloby super

3 polubienia

Powodzenia :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: ja dzisiaj kupilam zdrapke i nic nie wygrałam :sweat_smile:

1 polubienie

Masakra co za ludzie , już kedno konto nie wystarcza tylko zakładają dwa …to jest oszustwo. Bo można powiedzieć że to fikcyjne konta żeby nabijać sobie komentarzy ,
Ciekawe na co liczyła :roll_eyes:

To ja muszę też kupić , jak wygram milion to się z wami podzielę :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

Hahah ok , moja teściowa tak wysyła tego lotka i zawsze mówi że jak jej się uda wygrać to się z ni podzieli :rofl:

a ja mam takie pytanie czy w czytacie moje 15 edycji w jednym komentarzu?
@magdallenka08971 ja chyba będę z wami grać :joy:
jutro pojedziemy bierzemy cyfry 2 4 7 16 26 31

czemu to nie jestem ja … :sob::sob:

To by było tak trafić :face_holding_back_tears: się rozmarzyłam teraz co ja bym za to kupiła :crazy_face:. Marzenia też dobra rzecz :grin::smiling_face:

mi chat GPC będzie generował liczby dobry jest :joy:

No ciekawe czy coś wygrasz :grin:

1 polubienie

Muszę sprawdzić mojego lotka ! Bo dzisiaj kupiłam j czeka na sprawdzenie ! Dziękuję za przypomnienie :smiley: to jak będziemy miały te same numery to będzie po równo wygrana :smiley: @Mama.urwisa dobrze ze za marzenia nie karaja :face_holding_back_tears: edit a nie to jutro się dowiem :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Daj znać czy coś się udało wygrać :smile: ja też często sobie myślałam co bym za wygraną kasę kupiła :rofl:

Niby wygrana :grin: a jednak nie :crazy_face::rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Wlasnie moj maz mnie pytal czy jak gram to mam swoje typy zawsze ten sam zestaw. A ja zawsze co innego :rofl::rofl:
Tez puscilam dzis los. 2 miliony do wygrania ale mi nawet 5tka wystarczy trafic i zgarnac kilka tys :heart:

Ooo dzięki za przypomnienie , ja za 3 min się dowiem czy jestem milionerką . A widzieliście jakie są teraz wygrane ?

A Ty przez mobywatela się logujesz ?

Jaa , nie . Kiedyś konto zakładałam i tak dane do logowania mam zapisane . Nawet nie wiem co podawałam

Teraz widzę że weszło że Moza przez bank lub m obywatel. I niestety tylko dwie liczby trafione :see_no_evil: więc gratulacje zawsze chociaż 5 zł jest :smiley:

Noo chociaż coś się wróciło :smiling_face: ja chyba też przez bank się logowałam :smiling_face:

1 polubienie

Ale to korci żeby wygrać ten milion albo jackpot :speak_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

Ale dawno nie gralam w totka. Chyba muszę puścić kupon :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Ja ostatnio wygrałam aż 1 zł, ale no można dużo wygrać :slight_smile: