Lepsze od rzeczy materialnych są wspomnienia. Jedźcie razem do innego miasta. Pochodźcie, pozwiedzajcie, porandkujcie Jeśli jednak koniecznie chcesz kupić coś praktycznego, polecam bieliznę sportową:
Bardzo fajną mają na stronie sklepu ![]()
Witaj na forum #teamLOVI!
Lepsze od rzeczy materialnych są wspomnienia. Jedźcie razem do innego miasta. Pochodźcie, pozwiedzajcie, porandkujcie Jeśli jednak koniecznie chcesz kupić coś praktycznego, polecam bieliznę sportową:
Bardzo fajną mają na stronie sklepu ![]()
Nie dziękuję nie wchodzę w linki ![]()
Ale mega ścianka wgl
A jakie ładne te serduszka równe wyszły , aż zgłodniałam
nie mogę patrzeć na jedzenie co chwilę głodna tylko jestem
i bardzo smacznie wyglądają ![]()
![]()
![]()
Powiem ci że od kąd robię pizzę na mące 0 tej do pizzy ciasto jest naprawdę świetne. I nawet smakuje jak w pizzeri . A nawet lepiej bo składników nawalę tyle że naprawdę jest co zjeść
mąż takie lubi:rofl:
@Mama.urwisa ja mam to samo jak patrzę na jakieś zdjecie jedzenia odrazu mam ochotę na to .![]()
A u mnie droższe w lodówce leżą i chyba jutro też zrobię :Da jak ta mąka wygląda ?
Wiesz w biedronce ją dostaniesz jest w zielonych torebkach z gusto bello i piszę tam mąka do pizzy. Ja też drożdży użyłam tych suchych w torebce i też świetnie wyrosło ciasto.
@Mamina
tu jest reklama ![]()
ja oflagowalam ![]()
Dziewczyny macie zgłaszać te reklamy tych nowy kont i generatorów AL
w sumie nie wiem czy ta reklama jest okej
nie mogłam tamtego wpisu edytować
Jaka reklama? O co chodzi bo nie w temacie jestem? Nie wiem o co chodzi?
@Molly podejrzewa że post wyżej @orlana jest reklamą
Ps. Nie wiem czemu ale użytkownik @orlana nie mogę oznaczyć
@magdallenka08971 napisała ze nie wchodzi w linki (od osób nowych)
a @Mamina kazała zgłaszać reklamy
a @orleana nie ma mało komentarzy (widziałam ze chyba miała nowy wątek i ten komentarz z linkiem gaci dla mężczyzn)
więc myslalam ze można zgłości, ale nie byłam pewna
więc zgłosiłam
lovi to zweryfikuje
raz tutaj gdzieś właśnie czytałam że ktoś chyba udostępnił link do pampersów na promocji i mamina właśnie zgłosiła
czy tam do czegoś nie wiadomo
Ja nie zglaszalam zadnych pamperow, wypraszam sobie. To byl wlasnie watek do udostepniania promocji i nie wiem czemu zostalo to zgloszone ale na pewno nie przeze mnie. Ja zglaszam tylko te od osob ktore ciagle reklamuja tabletki na cycki, libido i chudniecie bo to szkodliwe.
Ja też zgłosiłam komentarze użytkownika Orlana i komentarze z jej drugiego konta na które odpowiadała. Właśnie taki spam powinno się zgłaszać a nie np link do promocji na pampersy. Z tym linkiem to nie wiadomo kto zgłosił, ale też nie popadajmy w paranoje żeby wszystkie linki zgłaszać, bo z promocji na pampersy chętnie bym skorzystała ![]()
Zgłaszajmy tylko te które są spamem ![]()
@Mamina przepraszam bardzo i dziękuję za rozjanie sytuacji, bo czytałam jakiś wątek i ze reklamy mamy zgłaszać… i dziękuję za informację i teraz będę wiedziała jakie
@Sylwiaa dziękuję za pomoc
No bo sa osoby co reklamuja jakies rzeczy, a reklama to co innego niz wklejenie promocji z biedry ![]()
Ale skoro uzytkownik zostal zablokowany to znaczy ze cos bylo na rzeczy z tym co pisqlqm ze sama sobie odpowiadala i reklamowala dziwne specyfiki.
Tak tak w jednym wpisie zapomniała się przelogowac na drugie konto i wkleiła odpowiedź która miała być z drugiego konta, później usunęła wiadomość, bo zauważyła że się pomyliła i wkleiła treść z drugiego konta
no ale nie wiedziała że można sprawdzić co ktoś napisał przed edycją …
I w dodatku obu tych kont juz nie ma. Wiec jednak intuicja mnie nie zawiodla ![]()
To moze w totka zagram a cooo !
Ja przed chwilą puściłam los
ciągle łudzę się że wygram
starczyłby mi milion lub dwa, chociaż te 7 też bym chętnie przygarnęła ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.