Prezent dla męża, walentynki

Lepsze od rzeczy materialnych są wspomnienia. Jedźcie razem do innego miasta. Pochodźcie, pozwiedzajcie, porandkujcie Jeśli jednak koniecznie chcesz kupić coś praktycznego, polecam bieliznę sportową:

Bardzo fajną mają na stronie sklepu :slight_smile:

1 polubienie

Nie dziękuję nie wchodzę w linki :wink:

3 polubienia

Ale mega ścianka wgl

A jakie ładne te serduszka równe wyszły , aż zgłodniałam :face_holding_back_tears: nie mogę patrzeć na jedzenie co chwilę głodna tylko jestem :crazy_face: i bardzo smacznie wyglądają :yum::yum::yum:

Powiem ci że od kąd robię pizzę na mące 0 tej do pizzy ciasto jest naprawdę świetne. I nawet smakuje jak w pizzeri . A nawet lepiej bo składników nawalę tyle że naprawdę jest co zjeść :sweat_smile: mąż takie lubi​:rofl:
@Mama.urwisa ja mam to samo jak patrzę na jakieś zdjecie jedzenia odrazu mam ochotę na to .:sweat_smile:

1 polubienie

A u mnie droższe w lodówce leżą i chyba jutro też zrobię :Da jak ta mąka wygląda ?

Wiesz w biedronce ją dostaniesz jest w zielonych torebkach z gusto bello i piszę tam mąka do pizzy. Ja też drożdży użyłam tych suchych w torebce i też świetnie wyrosło ciasto.

@Mamina
tu jest reklama :joy:
ja oflagowalam :wink:

Dziewczyny macie zgłaszać te reklamy tych nowy kont i generatorów AL
w sumie nie wiem czy ta reklama jest okej

nie mogłam tamtego wpisu edytować

Jaka reklama? O co chodzi bo nie w temacie jestem? Nie wiem o co chodzi?

@Molly podejrzewa że post wyżej @orlana jest reklamą
Ps. Nie wiem czemu ale użytkownik @orlana nie mogę oznaczyć

A już ok wszystko jasne :+1: jest zablokowana :grin:

1 polubienie

@magdallenka08971 napisała ze nie wchodzi w linki (od osób nowych)
a @Mamina kazała zgłaszać reklamy
a @orleana nie ma mało komentarzy (widziałam ze chyba miała nowy wątek i ten komentarz z linkiem gaci dla mężczyzn)
więc myslalam ze można zgłości, ale nie byłam pewna
więc zgłosiłam
lovi to zweryfikuje
raz tutaj gdzieś właśnie czytałam że ktoś chyba udostępnił link do pampersów na promocji i mamina właśnie zgłosiła
czy tam do czegoś nie wiadomo

Ja nie zglaszalam zadnych pamperow, wypraszam sobie. To byl wlasnie watek do udostepniania promocji i nie wiem czemu zostalo to zgloszone ale na pewno nie przeze mnie. Ja zglaszam tylko te od osob ktore ciagle reklamuja tabletki na cycki, libido i chudniecie bo to szkodliwe.

1 polubienie

Ja też zgłosiłam komentarze użytkownika Orlana i komentarze z jej drugiego konta na które odpowiadała. Właśnie taki spam powinno się zgłaszać a nie np link do promocji na pampersy. Z tym linkiem to nie wiadomo kto zgłosił, ale też nie popadajmy w paranoje żeby wszystkie linki zgłaszać, bo z promocji na pampersy chętnie bym skorzystała :smiley:
Zgłaszajmy tylko te które są spamem :slight_smile:

2 polubienia

@Mamina przepraszam bardzo i dziękuję za rozjanie sytuacji, bo czytałam jakiś wątek i ze reklamy mamy zgłaszać… i dziękuję za informację i teraz będę wiedziała jakie

@Sylwiaa dziękuję za pomoc

2 polubienia

No bo sa osoby co reklamuja jakies rzeczy, a reklama to co innego niz wklejenie promocji z biedry :wink:
Ale skoro uzytkownik zostal zablokowany to znaczy ze cos bylo na rzeczy z tym co pisqlqm ze sama sobie odpowiadala i reklamowala dziwne specyfiki.

1 polubienie

Tak tak w jednym wpisie zapomniała się przelogowac na drugie konto i wkleiła odpowiedź która miała być z drugiego konta, później usunęła wiadomość, bo zauważyła że się pomyliła i wkleiła treść z drugiego konta :see_no_evil: no ale nie wiedziała że można sprawdzić co ktoś napisał przed edycją …

1 polubienie

I w dodatku obu tych kont juz nie ma. Wiec jednak intuicja mnie nie zawiodla :rofl:
To moze w totka zagram a cooo !

1 polubienie

Ja przed chwilą puściłam los :joy: ciągle łudzę się że wygram :see_no_evil:starczyłby mi milion lub dwa, chociaż te 7 też bym chętnie przygarnęła :smiley:

2 polubienia