Prezent dla męża, walentynki

Oo to takie walentynki też fajne :smiley: chociaż w niedzielę będzie więcej spokoju :smiley:

Ja tak samo myślę kolację w domu , przy malych dzieciach nie koniecznie wyrwiemy się z domu bo musielibyśmy wzywać tesciową a w tym tygodniu limit będzie i tak wykorzystany bo a to z jednym do lekarza to tesciowa zostaje z resztą , a to chcemy dzieciaki zabrać na salę zabaw to babcia z najmlodszym zostanie . Walentynki niech ma spokojne od wnuków :rofl: zrobię pizze w domu i też będzie :smile:

1 polubienie

ja chyba też zrobię pizze i ciasto Milkyway, bo długo nie było😀

1 polubienie

Oo ja też dawno nie robiłam milkyweya :thinking: trzwba byvsobie przypomnieć przepis. Tobie też taki niski wychodzi?

1 polubienie

Ooo mniam, pochwal nam się ciastem jak zrobisz :heart_eyes::heart_eyes: masz jakiś ciekawy przepis ?

1 polubienie

jutro poszukam i wam wyślę :grinning:
zależy jaka blacha

2 polubienia

Ja robiłam ostatnio sernik Lotus i mi nie wyszedł więc teraz szukam tylko sprawdzonych przepisów :smiley: super dziękuję

O mniam muszę go wkoncu spróbować zrobić

No tak pomyliło mi się :rofl: ja już jutro chciałam walentynki obchodzili a to dopiero w sobotę :rofl:

Haha a co tam możesz zacząć już od dziś walentynki :smile: przecież kochać sue trzeba cały rok więc walentynki świętujecie cały czas​:heartpulse:

Jutro piątek 13-go :speak_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

@magdallenka08971 @Mom_of_3 @Mama03
do milky way jak wyjdzie wam za gęste mozna dodać troszkę ziemnego mleka

3 polubienia

Ooo, super że masz tak wszystkie przepisy zapisane ! Podziwiam Cię ! Ja wszytko w necie szukam i sobie zapisuję w telefonie :blush: dziękuję ! :star_struck:

1 polubienie

Ja tak samo albo screana zrobie a pozniej szukam bo sie okazuje ze usunelam zdjecie :rofl::speak_no_evil:

2 polubienia

Hahah, skąd ja to znam :rofl::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

Apropos walentynek to u mojego syna w przedszkolu jest poczta walentynkowa :heart: caly tydzien mozna bylo przyniesc walentynke a dzis beda rozdawane :heart:
Rok temu tez tak bylo i Filip dostal mnostwo walentynek :heart:
Te Panie sa tak kreatywne i cudowne ze normalnie nie moge wyjsc z podziwu :heart:
Ps wczoraj byl bal w stylu DISCO stad ten stroj

2 polubienia

Super dzięki :smiling_face_with_three_hearts: trzeba będzie coś upiec w końcu :heart:
@Mamina ale super🥰 swietna ta poczta walentynkowa😍 super że panie są takie kreatywne.

1 polubienie

Aleee piękne :heart_eyes: pierwszy raz widzę tak piękną skrzynkę 🩷:two_hearts: bardzo kreatywnie

1 polubienie

U nas robiliśmy pizzę w kształcie serca . Dzieciaki dodawały dodatki po swojemu

2 polubienia

Ale smacznie wyglądają :star_struck::star_struck::star_struck:

2 polubienia