Widziałam starszy watek z 2018
ale dużo się zmienia w 4 lata jak osoby na forum i pomysły 😂
wiec co macie w planach?
kupujecie jakieś prezenty ?
wychodzicie gdzieś ?
jakie plany na ten 2022
z dziećmi czy bez😅
Witaj na forum #teamLOVI!
Widziałam starszy watek z 2018
ale dużo się zmienia w 4 lata jak osoby na forum i pomysły 😂
wiec co macie w planach?
kupujecie jakieś prezenty ?
wychodzicie gdzieś ?
jakie plany na ten 2022
z dziećmi czy bez😅
Walentynki wraz z synkiem i mężem, dla nas szkoda kasy na jakieś prezenty. Zamawiamy sushi i spędzamy wieczór razem - jeśli Malutki szybko zaśnie to może jakiś film jeszcze oglądniemy :)
W tym roku chyba bez córki jeśli się uda, zamówiłam bilety do kina na kogel mogel 4 a tak to bez większych ekscesów;D
Kupiłam brylok do kluczy z naszymi zdjęciami a tak to w domu jakąś pizza 🤪
My rozmawialismy żeby się wybrać do nowej restauracji jak nam siostra zostanie z córeczka 😆
jak nie to sushi jest świetnym pomysłem ♥️
Oj tak sushi to i ja bym nie pogardziła":D
Ostatnio u nas jest na każdą okazje
małe mega polecam pomysl
maz na naszą rocznice Zamówił torta zrobionego z sushi 😍 No normalnie padłam !
Nawet miał świeczkę !
Kasia Woow to niezła wyżerka była;d Oj sushi też bym zjadła mmmm:p chociaż i zwykłym kebabem czy pizza bym nie pogardziła, ale moje postanowienie noworoczne pójdzie do licha;dd
W domku z dziećmi :)
Zamówimy pewnie jakąś pizzę, albo zrobimy sami :D A jak położymy dzieci spać to wtedy czas dla Nas, może jakiś film ♥
U nas dzień jak codzień zapewne, tym bardziej, że w walentynki mąż do pracy wyjezdza za granicę, takze wieczoru z nim nie spędzę...
My też w domu, zjemy kolacje i obejrzymy film :D
Ania - współczuje i coś o tym wiem
moj tez za granica 2 tyg a 2 tyg w domu
ale w czwartek za tydzień powinien juz być w sobotę robimy babyshower i potem panowie dolaczaja do nas jakieś gry itp
a córeczka na noc do dziadków :D
wiec chciała bym w walentynki tez coś jymislic tylko dla nas
tym bardziej teraz pojechał pierwszy raz od początku grudnia i cieżko tak na odleglosc
U nas pierwsze walentynki z maluchem więc pewnie będzie dzień jak co dzień :) zamówimy coś do jedzenia może właśnie sushi, może jakieś winko lub grzaniec 0% do tego :)
Mój będzie w domu, jednak też pewnie kolacja, piwko 0% dla mnie i jakiś film. Pod warunkiem, że dziecko zaśnie o ludzkiej porze. Niestety wyjście niemożliwe. Chyba, że w południe ale wtedy musiałby nie iść do pracy.
oj trzeba coś wymyśleć i zaskoczyć męża:D
My dziś uzgodniliśmy ze 0 prezentów
bo tyle co mieliśmy rocznice i po świętach tez zaszaleliśmy z zakupami do domu
ale idziemy na kolacje córeczka do dziadków a 15go zamowimy sushi i będziemy świętować z córeczka w domu😋
ma 1,5 roku i bardzo lubi sushi
oczywoscoe wyjada avocado itp z tych pojedynczych 😀😅
Idziemka no ja uważam że to facet powinien zaskoczyć a nie wiecznie kobieta haha
meza tez trzeba doceniać i rozpieszczać
Monia w samo sedno !
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.