Prezent dla męża, walentynki

Walentynki wraz z synkiem i mężem, dla nas szkoda kasy na jakieś prezenty. Zamawiamy sushi i spędzamy wieczór razem - jeśli Malutki szybko zaśnie to może jakiś film jeszcze oglądniemy :)

Widziałam starszy watek z 2018 

ale dużo się zmienia w 4 lata jak osoby na forum i pomysły 😂

wiec co macie w planach? 
kupujecie jakieś prezenty ?

wychodzicie gdzieś ? 

jakie plany na ten 2022 

z dziećmi czy bez😅

W tym roku chyba bez córki jeśli się uda, zamówiłam bilety do kina na kogel mogel 4 a tak to bez  większych ekscesów;D

Kupiłam brylok do kluczy z naszymi zdjęciami a tak to w domu jakąś  pizza 🤪

My rozmawialismy żeby się wybrać do nowej restauracji jak nam siostra zostanie z córeczka 😆 

jak nie to sushi jest świetnym pomysłem ♥️ 

Oj tak sushi to i ja bym nie pogardziła":D

Ostatnio u nas jest na każdą okazje 

małe mega polecam pomysl 

maz na naszą rocznice Zamówił torta zrobionego z sushi 😍 No normalnie padłam ! 

Nawet miał świeczkę ! 

Kasia Woow to niezła wyżerka była;d   Oj sushi też bym zjadła mmmm:p chociaż i zwykłym kebabem czy pizza bym nie pogardziła,  ale moje postanowienie noworoczne pójdzie do licha;dd

W domku z dziećmi :) 

Zamówimy pewnie jakąś pizzę, albo zrobimy sami :D A jak położymy dzieci spać to wtedy czas dla Nas, może jakiś film ♥

U nas dzień jak codzień zapewne, tym bardziej, że w walentynki mąż do pracy wyjezdza za granicę, takze wieczoru z nim nie spędzę...

My też w domu, zjemy kolacje i obejrzymy film :D

Ania - współczuje i coś o tym wiem 

moj tez za granica 2 tyg a 2 tyg w domu

ale w czwartek za tydzień powinien juz być w sobotę robimy babyshower i potem panowie dolaczaja do nas jakieś gry itp 

a córeczka na noc do dziadków :D 

wiec chciała bym w walentynki tez coś jymislic tylko dla nas

tym bardziej teraz pojechał pierwszy raz od początku grudnia i cieżko tak na odleglosc 

U nas pierwsze walentynki z maluchem więc pewnie będzie dzień jak co dzień :) zamówimy coś do jedzenia może właśnie sushi, może jakieś winko lub grzaniec 0% do tego :) 

Mój będzie w domu, jednak też pewnie kolacja, piwko 0% dla mnie i jakiś film. Pod warunkiem, że dziecko zaśnie o ludzkiej porze. Niestety wyjście niemożliwe. Chyba, że w południe ale wtedy musiałby nie iść do pracy. 

oj trzeba coś wymyśleć i zaskoczyć męża:D

My dziś uzgodniliśmy ze 0 prezentów 

bo tyle co mieliśmy rocznice i po świętach tez zaszaleliśmy z zakupami do domu 

ale idziemy na kolacje córeczka do dziadków a 15go zamowimy sushi i będziemy świętować z córeczka w domu😋

ma 1,5 roku i bardzo lubi sushi

oczywoscoe wyjada avocado itp z tych pojedynczych 😀😅

Idziemka no ja uważam że to facet powinien zaskoczyć a nie wiecznie kobieta haha 

meza tez trzeba doceniać i rozpieszczać 

Monia w samo sedno !