Monia raz mąż raz żona 😁czasem trzeba się też wykazać 😉
U nas w tym roku tez bez prezentow ;)
Aniska u nas jako tako prezentów też brak, ale jakaś kolacja to jaknajbardziej...
My również już od jakiegoś czasu Z okazji Walentynek nie robimy sobie żadnych prezentów może w pierwszym roku n
W drugim to tak ale teraz już nie dzień tak naprawdę jak każdy inny Ja uważam że kochać należy się zawsze i to pokazywać drugiej osobie ale wiadomo że skoro jest już taka okazja takie święto jak się przyjęło to jakoś człowiek chce to tam pewien sposób za celebrować jakaś fajna kolacja Netflix miło spędzony czas ale tak naprawdę takie wieczoru u nas bywają często nie tylko z okazji Walentynek
Nie wiem jeszcze moze pojdziemy do kina czy restauracji albo pojedziemy do innego miasta albo bedziemy na wakacjach w innym kraju ;)
W zesżłym roku odwiedziliśmy natomiast Kraków i bardzo nam się podobało. Jeśli będziecie na miejscu, polecam wziąc pod uwagę wycieczkę z przewodnikiem. Można zobaczyć zdecydowanie więcej niż samodzielnie:
https://cracowcitybreakers.pl/
Wycieczki po Krakowie można przejrzeć sobie na przykłąd w tym biurze. Nie są drogie.
Ja swoich ostatnich walentynek nie zapomnę;) dowiedziałam się, że jestem w ciąży i miałam stłuczkę samochodową :) od kiedy są dzieci nie robimy sobie prezentów. W sumie mam bilety do kina więc może męża zabiorę;D
Dobre pytanie bo ja zawsze coś od niego dostanę a męża też trzeba docenić. We wsi z której pochodzę jest piękny pałac i restauracja, kiedyś znajdowała się tam szkoła, zaproponuje żeby iść tam na obiad w niedzielę ale nie sami tylko wszyscy razem z rodzicami, siostra i dzieciaki. Chciałabym spędzić z nimi trochę czasu, zwłaszcza że święta przechorowaliśmy.
Kupuję mężowi zawsze jakieś czekoladki a mąż mi kwiatki. Jak się uda to idziemy na jakieś ciastko .
Nie obchodzimy walentynek. Wolimy robić sobie prezenty i niespodzianki bez okazji, spontanicznie, a nie akurat w ten jeden ustalony dzień :)
Ja mam do wykorzystania voucher na 500 z wyjątkowyprezent.pl i może pójdziemy na jakąś kolację:P
Takie okazje są dobre z tego względu że czasem właśnie się zapomina że miłość trzeba pielęgnować. Ciągle w biegu. A tak jest okazja by gdzieś razem wyjść sami bez dzieci, sprawić Sobie jakoś przyjemność.
Dokłądnie jak juz ma się taką nagrodę to sie inaczej na to patrzy i się idzie wykorzystać
My zamiast wydawać pieniążki na jakieś głupoty, które będą się walaly, stwierdziliśmy że wyjedziemy w góry na 3-4 dni tylko w innym terminie :p
Anna to też fajny pomysł w sumie:))
Skończyło się na tym, że jedziemy na weekend do Wrocławia jako nasz "wspólny prezent", a ode mnie idziemy do teatru i na kolację miło spędzić czas, a wieczorem planuję mu zrobić masaż ;)
Jeśli szukacie czegoś porządnego, polecam zajrzeć sobie również na stronę sklepu:
https://westwatches.pl/pl/
Widziałam tam sporo zniżek na dobre modele zegarków dla mężczyzn. Można coś fajnego zawsze upolować.
O to super pomysł !
My chyba długo nigdzie nie pojedziemy we dwójkę:D tak jak piszecie związek trzeba pielęgnować a często żyjemy w biegu i się mijamy. Warto też pielęgnować i utrzymywać te codzienne czynności jak wspólne kolacje czy oglądanie filmu, gdy dzieci śpią. Wiecie chodzi o to, by pozbyć obok siebie a nie każdy z nosem w telefonie:D
Ja z moim fajnym po prostu razem spędzamy ten dzień...wspólna kolacja, kino, tak żeby klimat romantyczny był itp. Robienie co chwilę prezentów jest ciężkim zadaniem więc myślę, że takie wspólne obchodzenie tej okazji jest super pomysłem
Ogólnie dobrze jest dobrać prezent do zainteresowań faceta, ciekawa opcją dla majsterkowicza mogą być jakies narzędzia w zestawie: https://buythis.pl/zestawy-narzedzi
Jak tutaj :)
Oczywiście kwiaty od faceta to must have
a jeśli coś ze strony chcesz zrobić to np jakiś deser albo nowa sexi bielizna nie zaszkodzi
u nas też bez prezentów to raczej mąż kupuje jakieś kwiatki i tyle, ja kolację robię i jest miło
U nas też jakieś wyjście będzie beż dzieci i do tego jakiś drobny prezent 😃