Prawo jazdy po 30

Ja zdawalam 14 lat temu jak byly zwykle testy i kazdy je mial w domu… tez mam pamiec zwrokowa… mozna bylo miec 2 bledy ja mialam 1. Jeden obrazek byl lrzy 2 pytaniach i ja na koncu juz nie czytalam pytan tylko jak widzialam obrazek to od razu zaznaczalam c i to byl blad bo wtedy bylo akurat a :see_no_evil:
Najlpiej na luzie podchodzic do tego co bedzie to bedzie :slight_smile: takke jest moje podejscie

A to u mnie było chyba podobnie, ja miałam pobraną aplikację na telefon i robiłam testy w wolnej chwili, potem 3/4 tych pytań pojawiała sie na egzaminie :grinning:

Też zdawałam na tych starych zasadach , wydaje mi się że było wtedy łatwiej . Teraz nie wiem czy bym to ogarnęła :rofl:

Ja na nowych zdawalam na c +e :see_no_evil: znajac przepisy i wgl to jest ciezko :sweat_smile:

Ja sobie nie wyobrażam w dzisiejszych czasach nie mieć auta.
Codzienne rozwożenie dzieci na 2 auta zakupy … nie ma szans bez samochodu

Ja zdawałam rok temu codziennie rozwiazywałam i juz te pytania na pamiec sie umiało ale trzeba uwazac i czytac uwaznie bo jeden obrazek jest do 3 pytań i mozna zle zaznaczyc :wink: na egzaminie większość sie powtorzyla mialam jedno ktorego nigdy na oczy nie widziałam w testach :sweat_smile:

W tą sobotę masz teraz egzamin? Daj znać jak poszło! I trzymam kciuki :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Zdałam :grin::grin::grin::grin: teraz czekam na kontakt z instruktorem i rozpoczynam jazdy

4 polubienia

Super gratulacje;)

1 polubienie

Super poszlo, tak szybko :slight_smile:

1 polubienie

Gratulacjee :heart:

1 polubienie

Super wiadomość :clap:

1 polubienie

Z drogi sledzieeee Wikaaa jedzie :muscle:t2::star_struck:

1 polubienie

Gratulacje :heart_eyes: