Super! Świetna decyzja! Wspieramy i kibicujmy ![]()
Haha ja z tych nerwów to prawie zemdlałam, nogi to miałam sztywne, nie wiem jak chodziłam,bo mi się w kolanach prawie nie zginały hahaha ![]()
Są emocje niezłe ![]()
Super ! Będzie dobrze! ![]()
Dawaj znać na bieżąco jak idzie ![]()
Dokładnie ! Chce znać postępy bo mega trzymam kciuki !
Ja również! ![]()
Tylko nie poddawaj się! Jesteśmy z Tobą ! ![]()
Powodzenia, będzie dobrze ![]()
Brawo! Trzymamy wszystkie za Ciebie bardzo mocno kciuki
jak Ci idzie nauka?![]()
Właśnie zapisałam się na egzamin teoretyczny ![]()
![]()
za tydzień w sobotę będę zdawać, na razie robię sobie testy
Trzymam kciuki
Jak idzie rozwiazywanie testów?
Rewelacja !
Jak idzie rozwiązywanie ?
Wow super !
Ej to szybko Ci to idzie, ale to dobrze! Kuj żelazo póki gorące ![]()
Ogólnie idzie mi już nieźle, ja mam pamięć wzrokowa więc jak robię teraz te pytania testowe to albo wiem na 100% albo pamiętam odpowiedzi jak są takie wiecie pytania podpuchy. Oczywiście wszystko zależy od zestawu pytan ale już mam coraz więcej zdanych, wiem że ważne jest podejść do tego na luźno że jak się nie uda to się doucze i spróbuję ponownie. Najważniejsze są i tak wg mnie jazdy pozniej
Ja jak się uczyłam testów , to nie robiłam egzaminów, tylko każde pytanie, od 1 do nie wiem ile teraz jest - to her po prostu po kolei robiłam , wtedy wiedziałam , że nie będzie nic innego niż na płytce . ![]()
A to tam też tak mam 1900 pytań, i one albo działami albo miksem można przerobić ale potem jest zakładka egzaminy i one są właśnie z tych pytać ![]()
No to ja właśnie je robiłam działami pokolei i jak cos zrobiłam źle , zapisywałam na kartce i wracałam do tego pytania i potem zawsze jakiś egzamin zrobiłam na koniec . Ale do tego 1900 pytania doszłam do końca , żeby wszystko przerobić i zobaczyć
Dokładnie tak jak piszesz , najlepiej podejść do tematu ego na luzie co ma być to będzie ![]()
Tez mi się wydaje ,że ważniejsze będą jazdy ![]()