Ja suszę wszystko ale zauważyłam że np skarpetki niektóre są skurczone
Kurczą się zdecydowanie . Ostatnio piżama męża o dwa rozmiary za mała . Dlatego segreguję i myślę co mogę dać do suszarki bo jednak szkoda niektórych rzeczy .
O rany! To z ubraniami aż tak nie miałam. Teraz jak jest ciepło to staram się wieszać na balkonie
Teraz super pogoda to trzeba korzystać . Ja też na balkonie wieszam i szybko schnie .
Ostatanio było ciepło wystawiłam a za jakiś czas deszcz przyszedł i zapomniałam że mam pranie na balkonie ![]()
![]()
Uwielbiam suszyć na balkonie ! Wtedy tak ładnie pachnie ![]()
O tak zupełnie inaczej pachnie to pranie .
Jeszcze jak się doda perfum do prania to już wgl bajka ![]()
Ja właśnie nie korzystam z takich rzeczy
Ja inaczej prania nie zrobię dla siebie
musi mi pachnieć ![]()
Ja kiedyś jeszcze przed ciążą używałam mleczka do prania albo proszku loveli a płynu z cocolino a teraz przy dziecku płyn do płukania też mam z loveli plus wlewam wszystkiego na maxa i pralka dozuje więc nie muszę co każde pranie wlewać więc się rozleniwiałam już ![]()
To ja przy bobasie używam teraz proszku bobini
to jest totalnie bez zapachu więc dla siebie by mi to nie przeszło, ubrania muszą pachnieć ![]()
![]()
I ja bardzo nie lubię nawet dla siebie są takie ostre zapachy proszku do prania niektóre, mega mnei to drażni ale płynu do płukania używałam wiadomo wybierało się zapachy które się podobały ale te proszki maskara
Rozumiem, każdy ma swoje upodobania ![]()
Dokładnie dlatego np jak jesteśmy i teściowej i chce coś od nas do prania to nigdy jej nie daje ![]()
Mi też szkoda ubrań dlatego suszę już tylko w zimie a tak to w lecie na dworze susze
Myslisz, ze uczulenie wyszloby od razu, czy dopiero po jakims czasie? Odpukac, na razie jest wszystko w porzadku z tym plynem do prania z Lovela.
Po miesiącu noszenia i prania nie wyszło nic., ale to różnie bywa z tego co słyszałam to nawet po pół roku wyjdzie a komuś po jednym dniu
Ok, czyli dalej obserwowac.
Tez uwielbiam zapach prania suszonego na wietrze ![]()
A to bobaskowe pachnie najładniej !