Pranie ubranek dla noworodka

Oj tak bobaskowe pranie to pachnie cudnie . U nas sąsiedzi się śmieją , że na klatce czuć bobasa . Jako jedyni mamy takie malutkie dziecko i mały blok to się zapach unosi haha.

Ojej to napewno nikomu nie przeszkadza taki zapach🥹

Akurat mamy taką małą społeczność , wszyscy się znamy i wszyscy o dziwo są dla siebie bardzo mili .

Ooo no to super :face_holding_back_tears: najważniejsze to mieć koło siebie dobrych sąsiadów bo jak by przyszło mieszkać obok kogoś komu wszystko przeszkadza to męka

U nas na osiedlu tez juz podczas pierwszego spacerku inne mamusie ze mna sie witaly. Fajnie tak, dolaczyc do ich spolecznosci :hugs:
@daruniax33 mili i wyrozumiali sasiedzi w bloku to klucz przy Bobasku

1 polubienie

U mnie na razie sporo takich w spacerówkach dzieci ja tylko z gondola śmigam. I jeszcze za bardzo nikogo też nie znam bo się przeprowadziliśmy więc taka sama jestem

O dziwo zawsze trafiałam na fajnych sąsiadów i nie miałam jakiś problemów sąsiedzkich nigdy .
U mnie na osiedlu to widuje 2-3 kobiety z gondolami i tylko jak się mijamy to się uśmiechamy do siebie ale nigdy jakoś nie miałam odwagi zagadać czy coś .
W spacerówkach jest znaczenie więcej dzieci i też widzę na placach zabaw spacerówki stoją , a dzieci się bawią .

U mnie tak samo więcej spacerówek. A do sąsiadów w sumie na razie raz pukałam jak o 1 w nocy muza na ful była