bez kitu, ale znam osoby co chodza bez bielizny :)
jak komus to pasuje to czemu nie :)
Witaj na forum #teamLOVI!
bez kitu, ale znam osoby co chodza bez bielizny :)
jak komus to pasuje to czemu nie :)
Ja śpię bez bielizny tyłków nocy, ale też mam koleżankę która chodzi tylko w gaciach na specialne okazję na codzień chodzi bez :D
Hmmm... naprawdę jest to realne?
Nie wyobrażam sobie jak często np. piorą spodnie?
Skoro majtki zmienia się codziennie a chodzenie bez... hmmm...
Ja tylko śpię beż majtek. Na codzień chyba było by mi nie wygodnie. Ale każdy ma swoje upodobania
W lato to jeszcze co innego, ale w zime beż gaci to zimno po prostu :D
W sumie o zimie nie pomyślałam ;D
im iwecej warstw tym lepiej :D i cieplej :D
Hehe no mi też się to za bardzo ciekawie nie kojarzy, chociaż widzę ja na drugi dzień w tych samych :D
Ja bez majtek sobie nie wyobrazam :D chyba by mi niewygodnie bylo po prostu :D
To ja właśnie też tak myślę;) już jak się w spodenkach to trochę dziwnie ale chodzić cały dzień.. w dodatku po mieście i wgl ;D
Tak samo sobie nie wyobraża. Chodzić bez stanika. W domu czasami chodze ale rzzadko.za to moja kuzynka normalnie na miasto idzie bez ;))
Hehe no bez stanika to ja śpię codziennie. Nie umiem w. Tak byłam nauczona od małego i tak się przyzwyczaiłam
Monia to na nic wkładek laktacyjnych nie używasz? Ja muszę bo inaczej plamy bym miała
Nie wyobrażam sobie chodzenia bez majtek, czy to zima czy lato. Pamiętam jak kiedyś na basen zapomniałam zabrać majtki i musiałam wracać do domu bez. Dziwne uczucie. Stanik też zawsze mam założony jedynie na noc ściągam. A podczas karmienia to sobie nie wyobrażam chodzić bez bo muszę używać wkładek laktacyjnych. W innym wypadku miałabym same plamy na bluzkach.
Powiem wam że ja pod koniec ciąży tylko beż stanika chodzę. Całe życie w I to jest mega niekomfortowe uczycie chodzić bez.
Monia ja też śpię bez;))
Ja nawet jak chodziłam bez stanika mając mleko przyklejalam sobie do koszuli nocnej wkładki laktacyjne
Też pod koniec ciąży chodziłam bez stanika przez brzuch, bo już uwierało.
Na początku po urodzeniu tez spałam w staniku, ale takim miękkim, żeby nie uwierał. A teraz małej daje na noc mleko to do rana cycki wytrzymają :)
Monia to chyba miałaś dopasowana koszule nocną bo jak luźna byś miała to mleko laloby się po piersiach w dół
Ja też na początku spałam z wkładkami. Koszulkę miałam normalna w swoim rozmiarze ;)
Ja to te Wkładki po nocy miałabym na plecach śpiąc beż stanika w samej koszulce
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.