Ja mam chyba obsesję i piorę po prostu wszystko co nowe :D bo zawsze to inny zapach niż sklepowy :)
Ja też. Nigdy nie ubrazakam rzeczy odrazu kupionej :D
Ja też nowe piorę;))
wiadomo że każdy to dotykał więc trzeba to przeprać
Ja też nowe piorę. Nie wiadomo, kto to wcześniej dotykał i co wcześniej z tą ręką robił. Także tego :)
Oj nowe ja też piorę. Tyle osób tego dotykało, mierzyło, że aż strach.
Ostatnio bylam na zakupach z kumpela, wracamy do domu a ta kupiona bieliznę do szafy odrazu wklada :o mowi ze nie piętrze szkoda czasu, dla mnie szok :o
No zwlaszcza bielizna.. Czasem ktos mogl nawet przymierzyc a my tego nie wiemy
Klaudiamama bielizny jest zakaz mierzenia przeważnie. Ale różnie z tym może być. Biustonosze co prawda mierzy się
Ja tam bym nie chciała po kimś nosić gaci, a jak ktoś ma jakąś chorobę weneryczna weź się mecz później przez kogoś nierozsądek
Aneczka, w każdym sklepie z bielizną typu calzedonia,intiniasimi czy triumph możesz przymierzyć ją, dół przeważnie na majtki. Ja i tsk nie wierzę w to i piorę . Tymbardziej np jak kupuje bieliznę w h&m to nie wierzę że nikt jej nie mierzyl
No nie sklep się z tym że jest zakaz mierzenia często widzę jak bielizna jest koło przymierzalni są. Zwłaszcza właśnie w sieciówkach . Są ma przykład na majtkach Takie wkładki higieniczne ale moim zdaniem to i nic nie działa No i trzeba wyprać to po prostu dla własnego bezpieczeństwa i spokoju. wiadomo nikt nie chciałby Po nikim nosić gaci
W tych droższych renomowanych sklepach z reguły pozwalają przymierzyć bieliznę (oczywiście majtki na majtki). Ale czy ktoś to sprawdza? Nigdy nie wiadomo czy akurat jakaś klienta nie przymierzała majtek. Uważam że akurat takie rzeczy powinno się prać. Rozumiem sweter czy spodnie ale bielizna to obowiązkowo. Nawet jeśli w sklepie jest zakaz mierzenia to i tak dla swojego komfortu wolałabym to wyprać i nosić świeże.
Hehe no ma się rozumieć jednak nie każdy stosuje się do takich kryteriów i wymogów
Magda ciezko sprawdzic czy ktos akurat nie mierzył,dla swojego komfortu piore
preważnie w sieciówkach są te magnesy na gaciach by się nie dało ich ubrać czy jak to się zwie by nie ukradli. Na majtki je tak dają by nie można było włożyć. Tak czy siak bieliznę zawsze piorę przed ubraniem jak zakupię
ja wszystkie ubrania piorę po zakupie
Jeszcze tak myślę że mierzenie to czasem pol biedy, te rzeczy walają się po podłodze, magazynach , tirach, czasami nawet nie chce myśleć co się z nimi dzieje...
Hehe najlepszym wyjściem jest : nie ubierać gaci :D
Tak lepiej chyba nie myśleć tylko wyprac :D