Praca zdalna, praca online

Ja już też mam nauczkę że nigdy nie klikam w linki

A czemu ? Co się stało?

1 polubienie

Kiedyś kliknęłam i oczyścili mi całe konto 10 zł zostawili . Ale na szczęście szybko zareagowałam policja /bank i po kilku dniach wszystko wróciło :smiling_face::face_with_peeking_eye:

2 polubienia

@Mama.urwisa O kurczę, ale miałaś szczęście , że udało Ci się to odzyskać, teraz na prawdę trzeba wszędzie uważać :hear_no_evil:

Ale jakim cudem wyczyścili Ci konto? Musiałaś wpisać dane logowania banku żeby je zczytali.

Dla tego dzięki temu dostałam zwrot na reklamacji z banku . Bo tak gdybym dane wpisała nic bym nie dostała . A ja mówiłam że weszłam w link żadnego sms nie dostałam i nic i patrzę a konto puste .

Czy tylko ja mam takie wrażenie , że ta osoba wchodzi tylko żeby napisać żeby wejść w link?

Tez wczesniej jakos nie widzialam.

Czy oni nie widzą tego że nikt w ich linku nie klika :rofl:

No ja nie wiem haha, ale widać że próbują na każdy sposób :speak_no_evil::see_no_evil:

Nie wiem skąd pomysł, że jestem tu po to żeby napisać żeby kliknąć w link. Był post to na niego odpowiedziałam. Lubicie sobie tworzyć dramy.
A na lovi jestem od 2017 roku :see_no_evil:

Pozdrawiam serdecznie :wink:

Wiesz co… to nie dramy tylko ostrożność. Ostatnio były wpisy z linkami osob które są tylko po to żeby żeby wrzucić link. Ostatnio ta sama osoba z innego konta zadała pytanie żeby sobie na nie odpowiedzieć z linkiem z drugiego konta

Dokladnie ja wogole nie klikam w linki ktore tutaj sie pojawiaja :wink:

2 polubienia

Tyle że na ciebie nikt nie naskoczył , i to nie drama a ostrożność bo dużo oszustw teraz się spotyka i ciężko tak komuś zaufać nigdy nie wiemy kto jest po drugiej stronie . Zdarzyło się kiedyś tak że ktoś z mojego Facebooka pisał o blika , i kazał przez link opłacić w moim imieniu a ktoś mi się po prostu wkradł na konto . Sama też raz zostałam oszukana przez linki jak jeszcze o tym nie miałam pojęcia kilka lat temu , dla tego nigdy nie klikam w linki Pozdrawiam również :blush::blush:

2 polubienia

Po prostu są czasy jakie są i każdy się boi linków

1 polubienie

Ja rozumiem ostrożność i nie namawiałam do klikania. Podałam nazwy portali żeby ķażdy mógł sobie sprawdzić. Wy dorobiłyscie do tego teorię, że wchodzę tu tylko wrzucić link i ochoczo sobie przytakiwałyście a wystarczyło zapytać :woman_shrugging: