Praca zdalna, praca online

I kombinują na każdy możliwy sposób…

Oczywiście, że tak. Niestety wszystko idzie do przodu, łącznie z oszustwami :frowning:

Ja wypełniam ankiety na kilku stronach. Za każdą wypełnioną ankietę dostaje się punkty, które później można wymienić na gotówkę a na jednej stronie na nagrody rzeczowe. Jednak proces zbierania punktów jest dość długi :face_with_peeking_eye:

https://panel.badanie-opinii.pl/user/recommend/token/51edaa0885df5c0db9519b1120185d3444515778/

http://panelariadna.pl/register?ref=988508364

to są 3, z których korzystam i były najbardziej polecane :slightly_smiling_face:

Ktos jeszcze ma jakies opinie o takich ankietach?

Ja kieeedys kiedy się bawiłam w coś podobnego, ale moim zdaniem gra nie warta świeczki

Ja tak samo no bez szans na jakiś mega zarobek :laughing:

Akurat nie znam tych które są wymienione w powyższych linkach ale kiedyś z ciekawości zalogowałam się na jakimś tam portalu aby zobaczyć jak to działa i tak jak wspomina tutaj @DDoominika Gra nie warta jest świeczki. Sporo czasu spędza się na wypełnieniu tych ankiet a ostatecznie można dostać jakieś kupony rabatowe do wybranych sklepów (bynajmniej tak było na tym portalu z którym ja miałam styczność)

1 polubienie

No wlasnie a ile bylo mam z instagrama co to zachwalaly te ankiety ze tyle idzie zarobic, dla mnie to wielka sciema :wink:

Może i idzie, ale nie wiem skąd brać czas, na wypełnianie tych ankiet, skoro za wypełnienie jednej dostaje się jakieś grosze

Nie no to odpada w takim razie. Mialam nadzieje na jakis normalny zarobek

Myślę że zdalnie to najprędzej w domu jakieś tłumaczenia tekstów jeśli zna się języki, programowanie, ale tu też trzeba mieć doświadczenie, no i też grafika komputerowa, ale wszystko z doświadczeniem.
Chociaż ja teraz tydzień jestem na zdalnym i tęskno mi za biurem trochę :sweat_smile:

A tlumaczen tekstow gdzie szukac? Jest tu ktos kto sie tym zajmowal?

Myślę że najbezpieczniejsze miejsce do szukania tego typu pracy to strona pracuj.pl.
Można tam wyszukać oferty pracy w trybie tylko online.

Pracuj pl, Jobs, linked in, ale na takie tłumaczenia tekstów też musisz mieć działalność, bo każda firma, która zleca tekst do tłumaczenia, woli mieć za to FV, rozliczyć podatek, a nie płacić pod stołem

1 polubienie

No to tez odpada… zakladanie firmy zeby sobie pare groszy dorobic…

Nie no ankiety to raczej forma zabawy, że kiedys uda się wypłacić te 50zł :sweat_smile: ja wypełniam jadąc do pracy tramwajem, albo wieczorem jak usiade przed tv więc nic mnie to nie kosztuje czasu.

A co to za ankiety ?

Spójrz na moją wcześniejszą odpowiedź tam są linki :slightly_smiling_face:

Ja jednak się boję takich linków i nie wchodzę , dzięki

Rozumiem. To są linki polecające po prostu, jak ktoś się zaloguje przez mój link to można dostać dodatkowe punkty, ale jeszcze się nie zdarzyło :sweat_smile::rofl:

Panel Ariadna
Badanie opinii
Reaktor opinii

Możesz sobie najpierw poczytać.