To nieraz da się poznać jak ktoś się do nas zawsze zwraca
Mi na szczęście też się nigdy nic złego nie trafiło
Ciekawe gdzie takie fajne miejsce pracy znaleźć, bo aktualnie nie widzę sensownych prac zdalnych…
Teraz coraz więcej firm już wraca do pracy stacjonarnie. Ja nawet jakbym chciał to bym nie mogła bo biuro mojej firmy jest w innym mieście
chodź raz czy dwa razy w tygodniu chętnie bym do biura jechała
No u nas mało jest takich firm a szkoda
Ja też ma wrażenie że mało ![]()
U nas to nawet nie słyszałam żeby ktoś tak pracował ze znajomych
Ja po powrocie z macierzyńskiego chciałabym pracować tak pół na pół. 3 dni z biura i 2 na HO, to by było dla mnie idealne rozwiązanie ![]()
Ja nie mam wyboru. Będę pracować tylko zdalnie
No to zazdroszczę, fajna praca
Super , dzięki temu będziesz miała pewnie więcej czasu dla dziecka . Brak dojazdów itp to zawsze na plus zazdroszczę
Niby tak ale czasem bym chciała jechać do firmy i spotkać się z kolegami i koleżankami z pracy🫣
A synka będziesz miała w domu czy do przedszkola? To wiadomo czasami kontakt z ludźmi potrzebny ![]()
Z jednej strony zazdroszczę a z drugiej wiem że brakuje tego kontaktu z ludźmi w szczególności jak przez dłuższy czas siedzi się tylko z maluchem w domu ![]()
U mnie w firmie rewolucyjne zmiany na stanowiskach więc sama do końca nie wiem co wymyślą, jaki tryb pracy.
Co do małego to intensywnie myślimy bo już niedługo wracam a plan A na opiekunkę się posypał. Ja bym ciała jeszcze do 2 roku żeby był w domu i miał nianię na zmianę z moją mamą a od 2 roku pościć go do żłobka ale też nie wiem czy dam radę pracować w domu jak on bedzie za drzwiami mnę słyszał. Także sprawa jest rozwojowa ![]()
@Pika no czasem fajnie wyjść do ludzi i nie tylko jak się z dzieckiem siedzi od roku. Ja zdalnie pracowałam
Przed ciążą ponad 2 lata i też jak mogłam to jechałam
do biura by się spotkać ze znajomymi czy na imprezę wyskoczyć ![]()
Tyle że nieraz fajnie i lepiej jak się wyjdzie do ludzi ![]()
Nieraz tak ![]()
![]()
Też mi się wydaje, że lepiej jak się wychodzi do ludzi
ja nie mogłabym chyba pracować w domu, bo bym rozproszona była. Może dzień 2 w tygodniu spoko, ale cały czas średnio
No właśnie więc też zobaczę jak to wyjdzie
Taaak ! Ja też poszłam do pracy na pół etatu wlansie dla tego kontaktu z ludźmi