Praca w domu przy małym dziecku

Ja nic nie znalazłam, ciągle same podejrzane linki albo oferty, które na końcu okazywały się oszustwami

Dużo jest teraz o tym wypełnianiu ankiet ale pojęcia nie mam na czym to polega

To jest po prostu oszustwo i naciąganie

O widzisz dobrze wiedzieć

Też tak myślę

Zbieranie danych osobowych … niestety szkoda czasu

Próbowałam studiować przy dziecku i było mega ciężko , więc z pracą pewnie byłoby podobnie

Ja liczę auta, ogląda się 24h punkty pomiarowe i liczy ile aut danej kategorii która ustala zamawiający przejechało.
Wcześniej było trochę łatwiej bo mała mogłam położyć na matę, czy jak miała drzemkę włączyć sobie komputer i liczyć. Teraz jest trudniej, bo jednak mała ucieka z maty potrzebuje więcej interacji z nami więc praca tylko jak spi już albo jedno się zajmuje a drugie liczy

Wydaje mi się że pracujesz dla mojej firmy :slight_smile:

Ciekawe , nie wiedziałam że takie coś istnieje . Może zainteresuję się tematem . Bo mam teraz trochę wolnego czasu :crossed_fingers:

Hmmm to po znajomości akurat robimy i znam osobę która nam przekazuje pracę :wink:

A jak można znaleść taką pracę ?

Moja znajoma to robi od x lat, i poprostu kogoś szukali. Niestety ciężko tak samemu znaleźć jakąś pracę zdalna która można sobie regulować, ja myślałam o opiniach czy testowaniu jeszcze ale bardzo dużo oszustów jest

No oszustów jest niestety dużo:/

Jakos daje rade, praca w biegu podczas drzemki, wsparcie mez i rodziny:)

A możesz coś opowiedzieć o tej pracy ?

Liczenie samochodów w przedziale x czasu , na zlecenie :slight_smile: spisywanie rejestru, tak z grubsza bo to ciężko wytłumaczyć.
Ogólnie - praca dla bardzo skrupulatnych osób , ale dobre pieniądze:)

I gdzie można takie coś załatwić ?

Głównie z polecenia , nigdy nie ma ogłoszeń :slight_smile:

Rozumiem , szkoda . Musiałam że mozna cos załatwić :wink: