Późna ciąża - Wasze historie

Tak, to prawda płeć dziecka zależy od plemnika mężczyzny,

Jeszcze fajnie, gdyby mogli raz też przejść taki poród żeby zobaczyli jaki to ból

Przechodzą przecież za kazdym razem kiedy są chorzy albo mają temperaturę powyzej 37,5 stopnia :sweat_smile:

mam nadzieje ze wiedział co robi. i będzie ta dziewczynka, wie dokładnie ze chciałam parke ;p

1 polubienie

Super wiadomość! :heart_eyes:Trzymam kciuki za Wasze plany i dużo zdrowia dla całej rodzinki! :yellow_heart::baby::family_man_woman_girl_boy:

No u mnie mąż też mówi, że przy drugim musi się jakoś postarać, żeby wyszedł syn :rofl::rofl: pierwszego bardzo chciał syna, jak się dowiedział, że będzie córka, to było mu w pewnym sensie przykro, ale po czasie powiedział, że już musi być córka, bo to będzie jego córeczka tatusia :rofl::smiling_face_with_three_hearts:

Haha, super! :smile: Mój mąż też miał swoje typy i marzenia, jak tylko dowiedział się ze pierwszy będzie syn to był mega szczęśliwy :wink:

U nas było bardzo podobnie najpierw musi być syn, a jak się okazało, że córka, to od razu oczarowana tatusia :heart_eyes: Teraz nie wyobraża sobie, żeby mogło być inaczej :smiling_face_with_three_hearts:

Mój od początku marzył o synku, i jak się dowiedział, że to chłopiec, to aż mu się oczy świeciły :smile:

1 polubienie

No nie w rękach :rofl::rofl: czyli zawsze można powiedzieć że to oni sobie wybrali hihihi

U nas właśnie też marzenie synka, a wyszła córa, ale teraz jak na nich czasami patrze, to są cudowni :heart: widać taka super więź córki z tatą :heart:

Podobno więź córki i taty jest wyjątkowa. Mówiła mi to koleżanka ktora ma córkę. Jak to wygląda u Was?

1 polubienie

U nas będą dwie córeczki, mężowi marzy się jeszcze syn ale nic nie obiecuję zobaczymy jak będzie drugi poród i z dwójka dzieci

U nas córka jest jeszcze mała, ale widzę jak mąż delikatnie do niej podchodzi, jak się martwi, jak np idziemy na spacer czy nie ugryzie jej komar, czy smarowałam ją po kąpieli itp, dosłownie dba o nią jak o diamencik :heart:

u nas wieź tata syn jest bardzo duża, mąż bardzo marzył aby mieć syna , zastanawia mnie jak by było jak by miał córkę ,

Zawsze chcialam parkę. Ale los chcial ze mam dwoch synow. Maz raczej juz nie chce kolejnego dziecka… a szkoda bo ja dobrze sie czulam w ciazy, lubilam ten stan wiec mogłabym jeszcze raz :rofl:

1 polubienie

Może jeszcze los się zaskoczy :smiley:

Raczej nie bo planuje spirale narazie :rofl:

My nadal jeszcze pełni nadzieii na dziewczynkę , wizyta dopiero 21 lipca

1 polubienie

To zazdroszczę że tak dobrze przechodziłaś , ja bym też bardzo chciała trójkę tylko przez te moje mdłości i bóle głowy straszną zgagę trochę się obawiam